„Palaukė kovo, o tada ir prasidėjo...“ Neįtikėtini įvykiai  ()

Prigožinas vis dar tebeprimena apie save net iš kapo.


J. Prigožinas
J. Prigožinas
© BBC News - Русская служба (Stop kadras) | https://youtu.be/MJtw7lpNQQI

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-07 „Palaukė kovo, o tada ir prasidėjo...“ Neįtikėtini įvykiai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas bando rasti „pergalingą strategiją“ kare su Ukraina ir konfrontacijoje su Vakarais, rašo amerikiečių žurnalistai, praneša „Glavred“.

Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas valo Rusijos gynybos ministeriją, nes ieško vadinamosios strategijos, kaip laimėti karą prieš Ukrainą ir konfrontuoti su Vakarų pasauliu. Iš tikrųjų jis įgyvendina planus, apie kuriuos kalbėjo „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Mini PC, karinio tvirtumo planšetės, fantastiški ventiliatoriai, „Xiaomi“ maršrutizatoriai, pompos ir belaidžiai siurbliai
3268 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BMAX B6 Plus“ - mini PC, 12+512GB, Windows 11

2) „FOSSiBOT DT1 Lite“ - karinio tvirtumo planšetė

3) „ILIFE H70 Plus“ - belaidis dulkių siurblys

4) „Xiaomi Router AX3000T“ - WiFi 6 maršrutizatorius

5) „Baseus“ - ventiliatorius, USB, pastatomas ir tvirtinamas prie ekranų

6) 12V, 150PSI pompa

Išsamiau

CNN publikacijoje teigiama, kad valymai gynybos ministerijoje yra ne kova su korupcija, o bandymas optimizuoti okupacinės karinės žinybos darbą.

„Jevgenijaus Prigožino šmėkla tvyro virš šių perversmų. Prieš mirtį jis savo neapykantą Šoigu ir Rusijos generolui Valerijui Gerasimovui išreiškė keiksmažodžiais, kaltino juos ir ministeriją korupcija ir nekompetencija... Tikriausiai Putinas, prieš imdamasis darbo gynybos ministerijoje, laukė, kol kovo mėnesį Rusijos žmonės jį perrinks, o tada...“, – sakoma straipsnyje.

 

Jame taip pat pažymima, kad abejojama dėl Generalinio štabo viršininko Valerijaus Gerasimovo, kurį Prigožinas kritikavo taip pat uoliai, kaip ir Sergejų Šoigu, likimo. Gerasimovas gali būti atleistas, tačiau vargu ar jam pavyks taip lengvai rasti naujas pareigas kaip Šojgu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(2)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()