„Vyksta lūžis. Turime aiškiai suprasti“  ()

„Neapmokyta mėsa yra bejėgė prieš didelio tikslumo Vakarų ginklus pakankamu kiekiu.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Командування Об'єднаних Сил ЗС України (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=812917340864320&set=pb.100064381853653.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos puolimas Charkivo srityje akivaizdžiai vyko ne pagal planą. Okupantai bandė pasiekti reikšmingų sėkmių fronte, tačiau vietoj to sekė nesėkmių ir pralaimėjimų virtinė, kuri privertė suabejoti Rusijos vadovybės strategija ir taktika.

Charter97.org svetainė kalbino Ukrainos politiką, buvusį Aukščiausiosios Rados deputatą Borislavą Berezą:

— Putinas pareiškė norintis sukurti „sanitarinę zoną“, kad apsaugotų Belgorodo sritį. Tačiau matome, kad panaikinus draudimą smogti Rusijos teritorijoje, Ukrainos ginkluotosios pajėgos naikina Rusijos karinius taikinius Belgorodo srityje. Ar Rusijos Federacijos teritorijoje atsiras „sanitarinė zona“?

— Manau, kad „sanitarinė zona“ turėtų eiti per Kursko, Briansko ir Belgorodo sričių teritoriją. Tai padėtų visiems, nes tuomet Rusijos kariai negalėtų praeiti pro šią teritoriją link Ukrainos. „Sanitarinė zona“ turėtų eiti per Rusijos teritoriją, tai yra idealus pasirinkimas.

Fantastiškos Android planšetės tik 73€! Beprotiškas kainos ir kokybės santykis („V61“)
2844

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Geros savybės ir kokybė

Išsamiau

Kiek tai realu, pamatysime laikui bėgant. Kažkada sakiau, kad jei mums bus suteikta galimybė atakuoti Rusijos teritoriją su Vakarų ginkluote, laiku pamatysite, kad mums bus suteikta galimybė sukurti šią zoną naudojant būtent šiuos ginklus.

Be to, kalbėkime atvirai, kai jie kalba apie Ukrainos kariuomenės problemas, o jos, žinoma, egzistuoja, turime nepamiršti ir Rusijos armijos problemų. JK generalinis štabas oficialiai pareiškė, kad rusai neteko 465 tūkst. karių, tai nepataisomi nuostoliai. Net jei tik 30 % jų yra visiškai fiziškai sunaikinta, tai rodo, kad Rusijos armijos nuostoliai yra didžiuliai,  rusai dar nesugebėjo jų visiškai pakeisti. Taip, pagrindinis žodis yra „dar“, bet nepavyksta.

 

Rusai taip pat turi problemų dėl technikos praradimo, jaunesniųjų vadovybės personalo trūkumo ir daugelio kitų. Šiuo formatu galite kovoti tik pagal vieną schemą – mėsos šturmus. Putinas turi daug mėsos, tiesa. Tačiau neapmokyta mėsa yra bejėgė prieš didelio tikslumo Vakarų ginklus pakankamu kiekiu.

Čia turime aiškiai suprasti, kad dabar fronte vyksta lūžis: kas darys spaudimą, tas laimės. Atitinkamai, jei mes kalbame apie „sanitarinę zoną“, aš nuoširdžiai norėčiau, kad ji būtų Rusijos teritorijoje. Ukraina turi laimėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: