„Ar visiškai išprotėjote?!“ Karas atšaukiamas  (1)

V. Putinas „nesąmone“ vadina būgštavimus, kad Rusija gali pulti NATO teritoriją.



© Presidential Executive Office of Russia (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_%282022-12-15%29_02.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas „nesąmone“ pavadino Vakarų valstybių būgštavimus dėl rusų pajėgų invazijos į NATO teritoriją.

„Jūs susigalvojote, kad Rusija nori pulti NATO. Ar visiškai išprotėjote? Esate tokie kvaili kaip šis stalas? Kas tai išsigalvojo? Tai nesąmonė, supraskite“, – sakė V. Putinas trečiadienį susitikime su didelių užsienio naujienų agentūrų darbuotojais Sankt Peterburge.

Rusija nuo 2022 m. vasario kariauja plataus mato karą prieš kaimyninę Ukrainą. Dėl to ir kitose šalyse išaugo baimė dėl Rusijos agresijos –  ypač Baltijos valstybėse. Vis dėlto tokie V. Putino teiginiai, kaip dabar išsakyti Sankt Peterburge, vargu ar ką nors nuramins, nes Maskva ir prieš savo invaziją į Ukrainą nuolat neigė savo puolimo planus.

[Vokietija] Iki 100€ pigiau nei Lietuvoje ir stulbinamos galimybės. Išskirtinis roboto dulkių siurblio pasiūlymas (Video, „Liectroux V3S Pro“)
1890 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Susitikime su užsienio žurnalistais V. Putinas taip pat dar kartą pareiškė, kad Rusija savo branduolinį ginklą panaudotų tik gindamasi. Kartu jis kalbėjo: „Kažkodėl Vakaruose visad galvojama, kad Rusija jo niekuomet nepanaudos. Mes turime branduolinę doktriną. Pažiūrėkite, kas ten parašyta. Jei kieno nors veiksmai kels grėsmę mūsų suverenumui, mes manome, kad galime panaudoti visas turimas priemones. Negalima to vertinti lengvabūdiškai. Į tai reikia žiūrėti profesionaliai“.

 

V. Putinas yra šiomis dienomis vykstančio 27-ojo Sankt Peterburgo tarptautinio ekonomikos forumo šeimininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ELTA
ELTA
Autoriai: Rasa Strimaitytė
(2)
(21)
(-19)
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

Komentarai (1)

Susijusios žymos: