„Rusai šovė sau į koją.“ Ką galingo skelbia Latvijos pulkininkas  ()

Rusijos armija puldama Charkivo sritį „šovė sau į koją“.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=805581848421562&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai LTV laidoje „Ryto panorama“ sakė Latvijos nacionalinių ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas ir Saeimos narys Igoris Rajevas.

Pasak jo, Ukrainos pajėgos „pramiegojo“ Rusijos puolimą Charkivo kryptimi, o tai leido rusams jau pirmąją savaitę sparčiai žengti į priekį. Tačiau ukrainiečiams pavyko nukreipti reikšmingas pajėgas šia kryptimi, dėl to Rusijos puolimas sulėtėjo.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Beprotiškos uodų žudymo mašinos, multimetrai su termovizoriais, galingi 4in1 jump starteriai ir kt. (Video)
3209 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

2) „ANENG A3010“ - labai funkcionalus multimetras

3) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

4) „Black Knight B2000V“ - uodų lempa-gaudyklė

5) „Violent Mini Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

6) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

Išsamiau

„Tiesą sakant, galima net sakyti, kad iniciatyva ten dabar priklauso Ukrainos pajėgoms, nes jos turi skaitinį pranašumą“, – sakė Rajevas.

Jis pridūrė, kad tai, kad Vakarų šalys leido panaudoti savo ginklus smūgiams Rusijos Federacijos teritorijoje, yra naudinga Ukrainai, o Ukrainos pajėgos sėkmingai naudojasi šia galimybe.

Anot jo, kalbos, kad Rusijos Federacija Charkivo puolimui subūrė 300 000 karių, yra tuščios, nes tai gali būti Rusijos bandymas išvilioti Ukrainos pajėgas nuo Donecko fronto ir pradėti puolimą ten.

 

„Deja, Rusijos armija keliose vietose po truputį juda į priekį. Tai, žinoma, nėra labai geras vaizdas. Todėl, žinoma, Ukrainai reikia papildomų rezervų“, – sakė Rajevas.

Anot jo, būtent Donecko kryptis taps kita pagrindine Rusijos puolimo kryptimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(8)
(70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()