100 000. Nutekinta labai slapta informacija. Kas žinoma  ()

Prieigos prie tikrųjų skaičių neturi.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© stayerimpact (Pixbay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/helmet-ammo-military-navy-soldier-6851397/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-07 100 000. Nutekinta labai slapta informacija. Kas žinoma  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Aukščiausios Rados deputatas, savanoris Ruslanas Gorbenko sakė, kad šiais metais Ukrainai reikia mobilizuoti apie 100 – 110 tūkst. žmonių. Jo nuomone, bus galima pašaukti iki 120 tūkst. naujokų.

Šį pareiškimą tinklalapiui LIGA.net pakomentavo Aukščiausiosios Rados nacionalinio saugumo ir žvalgybos komiteto narys, frakcijos „Liaudies tarnas“ deputatas Fiodoras Venyslavskis. Pasak jo, Gorbenkos nurodytas skaičius yra neteisingas.

[Vokietija] Iki 100€ pigiau nei Lietuvoje ir stulbinamos galimybės. Išskirtinis roboto dulkių siurblio pasiūlymas (Video, „Liectroux V3S Pro“)
1878 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Ši informacija negali būti atskleista, o Gorbenko neturi prieigos prie tikrųjų skaičių“, – pabrėžė Venislavskis.

Deputatas Igoris Kopytinas susilaikė nuo komentarų, pažymėjęs, kad negali diskutuoti šiuo klausimu, nes ši informacija yra įslaptinta.

Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininkas Ruslanas Stefančiukas pareiškė, kad kol kas parlamente neužregistruota jokių teisės projektų, kuriais būtų siekiama sumažinti mobilizacijos amžių Ukrainoje. 

 

Tuo tarpu Gynybos ministerija pranešė, kad nuo gegužės 18 d., kai įsigaliojo naujasis mobilizacijos įstatymas, tik 15 proc. ukrainiečių atnaujino savo asmens duomenis. Ministerijos atstovas Dmytro Lazutkinas sakė, kad savo duomenis programėlėje „Rezervas+“ atnaujino 1 mln. 412 tūkst. ukrainiečių, nors programėlę parsisiuntė gerokai daugiau žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(2)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()