[ŽT] „Planų nėra.“ Naujas Kremliaus pareiškimas  ()

„Sprendimai nepriimti.“



© Музеи Московского Кремля (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=Anfg6a9GqIo

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-08 [ŽT] „Planų nėra.“ Naujas Kremliaus pareiškimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia dar nepriėmė sprendimo dėl naujos federalinės apygardos kūrimo. Tai birželio 7 dieną pareiškė Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas.

Birželio 6 d. Rusijos žiniasklaida išplatino vadinamojo „Zaporižios srities gubernatoriaus“ Jevgenijaus Balickio pareiškimą, kad Rusijoje artimiausiu metu bus sukurta „nauja keturių naujų regionų federalinė apygarda“ – Luhansko, Donecko, Rusijos Federacijos užgrobti Ukrainos Zaporižios ir Chersono regionai, taip pat Krymas.

Fantastiškos Android planšetės tik 73€! Beprotiškas kainos ir kokybės santykis („V61“)
2858

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Geros savybės ir kokybė

Išsamiau

Balickis, kalbėdamas su „RIA Novosti“, sakė, kad Rusijoje bus sukurta nauja federalinė apygarda: „Manau, kad tai turėtų įvykti artimiausiu metu“. Jis pridūrė, kad „klausimas sprendžiamas federaliniu lygiu“.

 

Planų nėra. „Šiuo klausimu yra daug įvairių minčių, bet sprendimai nepriimti“, – TASS sakė Peskovas. Pasiteiravus, ar artimiausiu metu planuojama skelbti apie tokį sprendimą, spaudos sekretorius atsakė neigiamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(27)
(-20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: