[ŽT] „Ap%$žo kario pažymėjimą“. Rusų karys nesupranta, kodėl policija su juo taip elgiasi (Video)  ()

Aleksejus Jeroškovas yra eilinis rusas iš Rostovo prie Dono. Jis yra rusų karys, kuris reguliariai vyksta į Ukrainą atlikti savo karinių pareigų. O grįžęs namo yra sumušamas policijos.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija nuo Jevgenijaus Prigožino likvidacijos bando apsimesti, kad „Wagner“ niekada neegzistavo. Prigožinas buvo labai populiarus, bet vos tik jis žuvo, apie jį niekas nebekalba. Tokios yra Rusijos minties kontrolės galimybės.

Birželio 2 dieną rusų policija sulaikė Aleksejų Jeroškovą už tai, kad jis turi automobilio valstybinius numerių ženklus „WAGNER 92“. Dabar rusijoje „Wagner“ simboliai laikomi diskredituojančiais Rusijos kariuomenę. Jeroškovas, kuris akivaizdžiai yra „Wagner“ gerbėjas, būtų sutikęs atiduoti tuos numerius. Bet vietoje to buvo sumuštas.

„Jokio paaiškinimo, jokio pasipriešinimo. Pasakiau jiems, kad atvyksiu į policijos nuovadą ir paaiškinsiu savo elgesį, bet vietoje tvarkingo sulaikymo gavau štai ką“, pasakojo Jeroškovas, rodydamas mėlynes. 

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje profesionalus flokavimo įrenginys. Ribotas kiekis
3615

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Profesionalus įrenginys

Išsamiau

 

„Ap%$žo kario pažymėjimą, sakė, kad jis netikras. Specialiojoje operacijoje dalyvauju jau metus. Aš rusas, gimiau Rostove prie Dono, gyvenu čia visą gyvenimą“, teisinosi Jeroškovas. Jis teigia, kad policija sakė, kad jis yra ukrainietis. Akivaizdu, kad jie iš tikrųjų taip nemanė, kad vyro nesulaikė ir netikrino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(3)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: