„Ypač apsidžiaugė tie, kurie jau 2,5 metų ima Kyjivą per 3 dienas“ (Video)  ()

Apkaltino Rusijos vadovą išdavyste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino pasisakymai birželio 7 dieną Sankt Peterburgo tarptautiniame ekonomikos forume (SPIEF) dėl Ukrainos sukėlė isteriją Rusijos armijos kariui ir Z tinklaraštininkui Jegorui Guzenko („Tryliktas“). Jis apkaltino Rusijos vadovą išdavyste.

Į šį incidentą atkreipė dėmesį Dialog.UA.

„Tryliktą“ ypač papiktino tai, kad Putinas vėl prašė Ukrainos taikos derybų ir atsisakė naujos mobilizacijos bangos. Diktatorius tvirtina, kad dabar „nereikia verbuoti naujokų į Rusijos ginkluotąsias pajėgas“.

„Labai teisinga 300 000 (oficialiai) mobilizuotų žmonių atžvilgiu. Aukščiausia klasė. Cirkas, išdavystė ir beprotybė – taip tai vadinama. Kaip dabar laimėsime? Derybomis? Kam tada visa tai?“ – paklausė Rusijos kariškis.

Jis taip pat priminė Putinui, kad joks jo „specialiosios operacijos“ tikslas nebuvo pasiektas, ir pavadino Rusijos Federacijos vadovą „terpyla“.

„Ir kažkas kalba apie derybas, eikite ten patys. Spec. operacija juk turėjo tikslus, tai siekime jų karinėmis priemonėmis, o ne lakstydami elgetomis kaip kokie idiotai. „Terpylos“ kažkokie“, – sakė jis.

 

„Ypač apsidžiaugė tie, kurie jau 2,5 metų ima Kyjivą per 3 dienas“, – rašo „Telegram“ kanalas „Om TV“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(4)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: