Tai patvirtinta. Naikintuvai, kariai ir šimtai milijonų. Prieš Rusiją sukurta galinga koalicija  ()

Skelbiama galinga žinia.


„Mirage 2000-5“ naikintuvas
„Mirage 2000-5“ naikintuvas
© Paul Crouch (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:French_Air_Force_Dassault_Mirage_2000C_take_off_from_RAF_Brize_Norton.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ir Prancūzijos prezidentai Volodymyras Zelenskis ir Emmanuelis Macronas birželio 7 d. per susitikimą Paryžiuje pasirašė susitarimus dėl pagalbos Ukrainos ypatingos svarbos infrastruktūrai atkurti, praneša „Euromaidan Press“.

„Pasirašytas susitarimas dėl 200 mln. eurų fondo, skirto toms bendrovėms, kurios investuos į Ukrainos atstatymui svarbią infrastruktūrą. Taip pat nusprendėme, kad 60 mln. eurų iš šio fondo bus skirta energetikos sektoriui ir jo prioritetams“, – paskelbė E. Macronas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 6,27€! El. dviratis, pompa, 10in1 šakotuvas, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt. (Video)
3046 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

2) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

3) „ANENG A3005“ - multimetras

4) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, be baterijos ir įkroviklio

5) „TUERBB T-AP66“ - belaidė pompa

6) „Honey Whale S6 Pro“ - 350W, 48V 15Ah el. dviratis

Išsamiau

Be to, E. Macronas sakė, kad Paryžius plečia Prancūzijos plėtros agentūros įgaliojimus remti projektus Ukrainoje vietos lygmeniu ir siunčia 20 techninių ekspertų į įvairias svarbiausias Ukrainos ministerijas teikti techninę pagalbą.

E. Macronas sakė, kad dar bent kelios šalys sutinka su galimybe siųsti instruktorius į Ukrainą mokyti mobilizuotų Ukrainos karių.

„Nusprendėme, kad norime koalicijos, ir daugelis mūsų partnerių jau sutiko... Jau žinome, kad nebūsime vieni. Ir mes pasinaudosime artimiausiomis dienomis, kad kuo plačiau organizuotume šią koaliciją, kad galėtume atsakyti į Ukrainos prašymą“, – užbaigė jis.

 

Prancūzijos prezidentas sakė, kad pasirengimas mokyti ukrainiečių pilotus ir mechanikus dirbti su naikintuvais „Mirage 2000-5“, kuriuos Paryžius perduos Ukrainai, prasidės artimiausiomis dienomis.

Be to, jis pabrėžė, kad Prancūzija taip pat planuoja apmokyti 4 500 Ukrainos karių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(3)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()