„Bus pakartas.“ Rusams bus šokas (Video)  ()

„Putinas iš anksto paruošė ideologinę dirvą.“



© Ходорковский LIVE (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=RdRgaCJtHVI

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-11 „Bus pakartas.“ Rusams bus šokas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmogaus teisių aktyvistai pareikalavo, kad Tarptautinis baudžiamasis teismas išduotų arešto orderius Rusijos pareigūnams ir propagandistams už neapykantos ukrainiečiams skleidimą.

Sąraše yra Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas, prezidento administracijos vadovo pirmasis pavaduotojas Aleksejus Gromovas, televizijos laidų vedėjas Vladimiras Solovjovas, RT vyriausioji redaktorė Margarita Simonian, žiniasklaidos grupės „Rossija Segodnia“ vadovas Dmitrijus Kiseliovas ir laidų vedėjas Sergejus Mardanas. 

Visi šie žmonės supranta, kad pralaimi, ir jiems gresia teisinga bausmė. Apie tai, birželio 8 d., per TV kanalą FREEDOM kalbėjo politikos strategas, buvęs Baškirijos visuomeninių rūmų pirmininkas Rostislavas Murzagulovas.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Įspūdingi prizai ir pasiūlymai: energijos stotelės, el. paspirtukai, siurbliai ir kt. (Video)
2881 2

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4

2) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

3) „JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

Išsamiau

„Vladimiras Putinas iš anksto paruošė ideologinę dirvą. Dabartiniai propagandistai patikėjo Putinu ir nusprendė žaisti šį žaidimą. Dabar jie supranta, kad pralaimi, nes ciniška Putino mašina nesugeba laimėti susidūrimo su visu pasauliu“, – sakė jis.

Vladimiras Solovjovas yra Rusijos propagandos lyderis. Būtent jis asmeniškai gavo Putino nurodymus, kokius naratyvus ir idėjas reikia propaguoti visuomenėje.

 

„Vladimiras Solovjovas bus pakartas anksčiau nei Šoigu [Saugumo tarybos sekretorius, buvęs Rusijos gynybos ministras]. Tai mano gilus įsitikinimas. Manau, kad tai padarys ne Tarptautinis baudžiamasis teismas Hagoje, o specialusis tribunolas. Byloje bus paskelbtas nuosprendis, nes jis buvo šios propagandos flagmanas, kuri buvo vykdoma ne vienerius ar dvejus metus, o 10 metų nuo tada, kai V. Putinas sugalvojo šį planą. Esu įsitikinęs, kad Solovjovas nurodymus gavo tiesiai iš paties Putino“, – sakė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(317)
(18)
(299)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: