[ŽT] Įdomi naujiena. Kai kurie ukrainiečių F-16 bus dislokuoti kitose šalyse  ()

Ukraina labai laukia F-16, todėl žmonės gaudo bet kokias naujienas apie šių naikintuvų pristatymą, o karininkai nuolat gauna klausimų apie juos.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/File:F-16_Demo_2016-15.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-09 [ŽT] Įdomi naujiena. Kai kurie ukrainiečių F-16 bus dislokuoti kitose šalyse  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien paaiškėjo įdomi detalė – dalis Ukrainos F-16 flotilės bus dislokuota užsienyje. Tuo metu, kai rusai spėlioja, kad ukrainiečių F-16 naikintuvus pilotuos NATO pilotai, tai yra labai įdomi žinia.

Tiesa, Ukrainos oro pajėgos teigia, kad naikintuvai nekils vykdyti kovinių užduočių iš kitų šalių. Jie ten tiesiog bus saugomi kaip rezervas, nes laikyti visus vertingus naikintuvus Ukrainos aerodromuose būtų neprotinga. Be to ukrainiečių pilotų mokymo centrai bus užsienyje.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje profesionalus flokavimo įrenginys. Ribotas kiekis
3529

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Profesionalus įrenginys

Išsamiau

F-16 naikintuvai Ukrainoje pasirodys dar šiemet. Pirmieji gali pasirodyti jau šią vasarą. Pirmiausia Ukrainą pasieks naikintuvai iš Danijos, juos netrukus seks F-16 iš Nyderlandų. Abi šios šalys suteikė Ukrainai leidimą naudoti šiuos naikintuvus prieš taikinius Rusijos teritorijoje. Kiek vėliau Ukraina laukia F-16 iš Belgijos ir Norvegijos.

 

„Politico“ rašo, kad 20 Ukrainos F-16 pilotų dar šiemet bus pasirengę atlikti kovines misijas naujais naikintuvais, bet prireiks dar pusantrų metų, kol bus pilnai suformuota Ukrainos 80 naikintuvų F-16 flotilė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(3)
(19)

Komentarai ()