„Rusai katile.“ Kas vyksta (Video)  ()

Ukraina vykdo sistemingą darbą.



© Rosavtodor.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82_21_%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D1%80%D1%8F_2019_%D0%B3%

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina vykdo sistemingą darbą, siekdama likviduoti Rusijos armijos oro gynybos sistemas Kryme, ir tai daro iš vakarų į rytus. Jei prieš kurį laiką mūsų ginkluotosios pajėgos pradėjo naikinti karinius objektus vakarinėje Krymo pakrantėje, tai dabar jie beveik artėja prie Kerčės, tai yra, Kerčės tilto problemos sprendimas nėra toli, sakė Ukrainos kariuomenės atsargos pulkininkas Romanas Svitanas interviu su Evhenia Kutnova „YouTube“ kanalui.

„Negalime priartėti prie Krymo tilto nesunaikinę priešo oro gynybos. Rusai, tai supratę, ten sukūrė visą gynybinį „pyragą“, pradedant mobiliųjų grupių sausumos daliniais ir baigiant naikintuvais. Tai gana rimta oro įtvirtinta teritorija su keliomis gynybos linijomis, aiškino Svitanas. Tačiau nepaisant to, dabar esame kažkur 50 km nuo Kerčės ir pradedame naikinti radarų stotis, tai yra priešo „akis“.

Nerealu, bet taip - tai įmanoma! Garantuoju, naujausias robotas iš „Xiaomi“ taps šių metų hitu. Fantastika, ką jis sugeba (Video, FOTO, „ROIDMI EVE Max“ apžvalga)
1981 1

„ROIDMI EVE Max“ - 5000P siurbimas, unikalus grindų šveitimas, nuostabi atliekų surinkimo stotelė, nepriekaištinga navigacija, išmaniosios funkcijos APP ir tiesiog nuodėminga kaina. Nerealu iki ko evoliucionavo robotų dulkių siurblių rinka.

Išsamiau

„Gali būti tas momentas, kurio mes ilgai laukėme, kai ruošiamasi F-16 naikintuvų atvykimui į Ukrainą“, – pažymėjo Svitanas. – Lėktuvai ir patys naikins priešo oro gynybą, tačiau siekiant efektyvesnio darbo, patartina įgyti oro pranašumą prieš jiems įskridus. Pažiūrėkime, manau, liko vos kelios savaitės iki rimto smūgio Krymui“.

 

Jie katile. Anot pulkininko, rusams nėra kur dėtis, nes Krymas yra uždara erdvė, veikiantis geografinis katilas, kuris bus pagrindinis Ukrainos aviacijos ir tolimojo nuotolio ginklų galios pritaikymo taškas. Žingsnis po žingsnio Ukraina šiemet išvalys Krymą nuo Rusijos Federacijos karinio buvimo, įsitikinęs Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(257)
(5)
(252)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: