Situacija staigiai keičiasi. Rusai keičia taktiką  ()

„Naikiname iš anksto.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=809283114718102&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupacinės pajėgos pakeitė puolimo operacijų Charkivo kryptimi taktiką. Tokie priešo veiksmai yra tiesiogiai susiję su Vakarų šalių leidimu smogti Rusijai naudoti savo ginklus. Apie tai teletono metu kalbėjo 3-iojo operatyvinio bataliono birigados „Spartan“ vadas Oleksandras Bukataras.

Jis pažymėjo, kad situacija Charkivo kryptimi „Spartan“ bataliono atsakomybės srityje tebėra kontroliuojama. Ukrainos kariuomenė stabdo priešo veržimąsi ir kontroliuoja visus jo veiksmus bei planus.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Energijos stotelės, el. dviračiai, robotai siurbliai ir kt. Galybė kuponų. PayPal akcija (Video)
1312 2

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

2) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

3) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

4) „PVY Z20 Plus“ - sulankstomas 1000W off-road el. dviratis

Išsamiau

„Priešas (Lipcų srityje – red.) nuolat bando veržtis į priekį mažomis pėstininkų grupėmis, bando šturmuoti mūsų pozicijas, įsiveržti iš skirtingų pusių, bet jam nepavyksta. Naikiname iš anksto, pakraščiuose“, – sakė Bukataras.

Anot jo, Rusijos okupantai pakeitė puolimo operacijų taktiką po to, kai sąjungininkės šalys leido jiems smogti Rusijos teritorijai naudoti Vakarų ginklus.

 

„Atsižvelgiant į tai, kad priešo intensyvumas tapo šiek tiek mažesnis, tai taip. Anksčiau sakiau, kad su dronais ir kažkokia pabūklų artilerija pasiekėme pačią sieną su Rusijos Federacija. Tai apsunkina jų gyvenimą. Jei imtume paskutinį kartą, tai priešo veikla labai sumažėjo. Nes net pakraščiuose griauname jų planus ir patys koreguojame kovinius veiksmus“, – apibendrino karys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(7)
(133)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: