„Aktyvuojamas „Poseidon“. Medžioklė prasideda!“ Rusams didžiulė staigmena (Foto)  ()

Prie JAV krantų darosi karšta.


P-8 Poseidon
P-8 Poseidon
© Darren Koch (atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:US_Navy_P-8_Poseidon_taking_off_at_Perth_Airport.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija į Kubą išsiuntė Jasen-M klasės branduolinį povandeninį laivą „Kazan“. Atsakydamas į tai JAV karinis jūrų laivynas pakėlė „povandeninių laivų medžiotoją“ lėktuvą P-8 „Poseidon“. Rusijos povandeninis laivas yra 110 km nuo Floridos krantų.

„Medžioklė prasideda! JAV karinio jūrų laivyno P-8 „Poseidon“ skrenda virš Floridos krantų ieškodamas Rusijos povandeninio laivo“, – rašo JAV civilinė gynyba.

Nerealu, bet taip - tai įmanoma! Garantuoju, naujausias robotas iš „Xiaomi“ taps šių metų hitu. Fantastika, ką jis sugeba (Video, FOTO, „ROIDMI EVE Max“ apžvalga)
1981 1

„ROIDMI EVE Max“ - 5000P siurbimas, unikalus grindų šveitimas, nuostabi atliekų surinkimo stotelė, nepriekaištinga navigacija, išmaniosios funkcijos APP ir tiesiog nuodėminga kaina. Nerealu iki ko evoliucionavo robotų dulkių siurblių rinka.

Išsamiau

Po oficialaus Rusijos pareiškimo apie hipergarsinių raketų „Cirkon“ nešėjų – fregatos „Admiral Gorškov“ ir branduolinio povandeninio laivo „Kazan“ – siuntimą į Karibų jūrą, Vašingtonas pareiškė, kad atidžiai stebės Rusijos karinio jūrų laivyno manevrus.

 

Kaip pastebi „Bulgarian Military“ apžvalgininkai, šis pareiškimas sukėlė internautų susidomėjimą, kurie pradėjo stebėti oro veiklą netoli pietinės JAV pakrantės. Rusijos povandeninio laivo paieškoje dalyvauja ir Kanada, atsiuntusi savo lėktuvą P-3 „Orion“.

Tačiau apie šios Kanados ir JAV karinio jūrų laivyno operacijos rezultatus kol kas nieko nežinoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(5)
(99)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()