„100. Džiaugiuosi galėdamas pranešti.“ Kas atkeliauja į Ukrainą (Video)  ()

Per pastarąsias kelias dienas į Ukrainą jau buvo pristatyta 32 vienetai.


V. Zelenskis ir B. Pistoriusas
V. Zelenskis ir B. Pistoriusas
© Stop kadras | https://www.facebook.com/zelenskyy.official/videos/2271009463230566/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietija kartu su sąjungininkais dovanoja Ukrainai 100 raketų, skirtų „Patriot“ oro gynybos sistemoms. Tai paskelbė Vokietijos gynybos ministras Borisas Pistoriusas.

Vokietijos gynybos ministerijos vadovas pažymėjo, kad neseniai lankėsi Odesoje, kur matė Rusijos atakų prieš miestą pasekmes, taip pat paskelbė apie naujo karinės pagalbos paketo skyrimą.

„Ir ypač po to, kai pamačiau, kokia svarbi Ukrainos oro gynyba yra jos žmonių išlikimui, šiandien turiu malonumą pranešti apie nemažo skaičiaus „Patriot“ raketų pristatymą – šimto“, – sakė B. Pistoriusas.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Energijos stotelės, el. dviračiai, robotai siurbliai ir kt. Galybė kuponų. PayPal akcija (Video)
1312 2

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

2) „Narwal Freo X Ultra“ - 8200Pa, plovimas, unikalus šepetys, stotelė ir kt.

3) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

4) „PVY Z20 Plus“ - sulankstomas 1000W off-road el. dviratis

Išsamiau

Jos perkeliamos vykdant Vokietijos iniciatyvą dėl neatidėliotinos oro gynybos kartu su Danija, Nyderlandais ir Norvegija.

Tuo pačiu metu, kaip patikslino B. Pistoriusas, per pastarąsias kelias dienas į Ukrainą jau buvo pristatytos 32 valdomos raketos. Dar 68 raketos atvyks per ateinančias savaites. Vokietijos gynybos ministras pažymėjo, kad šių raketų pagalba Ukrainos pajėgos galės apsaugoti savo infrastruktūrą ir žmonių gyvybes.

 

Birželio 11 d. Vokietijos kancleris Olafas Scholzas pareiškė, kad Vokietija netrukus Ukrainai perduos trečiąją „Patriot“ sistemą, IRIS-T, „Gepard“, raketas ir amuniciją.

Anksčiau Ukrainos prezidentas V. Zelenskis sakė, kad norint apsaugoti pagrindines miestų teritorijas nuo Rusijos atakų, reikalingos septynios „Patriot“ sistemos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(2)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()