Tokių net nėra! Rusai nusirito iki naujo absurdo lygio  ()

Rusija labai mėgsta pasigirti. Tik girtis karu Ukrainoje, kai net nesi ten buvęs, gali būti sudėtinga.


Ugniagesiai kovoja su Rusijos sukeltu gaisru Chmelnyckio srityje, birželio pradžia
Ugniagesiai kovoja su Rusijos sukeltu gaisru Chmelnyckio srityje, birželio pradžia
© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Destructions_in_Khmelnytskyi_Oblast_after_Russian_attack,_2024-06-06_(01).webp

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija skelbia apie „pergales“ Ukrainoje. Tik nelabai sėkmingai. Jie paskelbė užėmę dvi gyvenvietes, kurių Ukrainos žemėlapyje nėra.

Rusijos Federacijos gynybos ministerija pranešime apie savo karių pergales Ukrainos teritorijoje pateikė informaciją, kad „LLR“ esančios Artemivkos ir Charkivo srities Timkivkos gyvenvietės buvo išlaisvintos nuo ukrainiečių dalinių. Tačiau faktas tas, kad Rusijos propaganda dar kartą parodė savo absurdiškumą ir beprasmiškumą“, – teigia operatyvinės-strateginės grupės „Chortica“ atstovas Nazaras Vološinas.

Daugiafunkciai vejos ir dirvožemio įdirbimo priedai su keičiamais peiliais. Skirtingi modeliai. Ribotas kiekis
1415 1 1

Labai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Įvairūs modeliai

Plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas priminė, kad Luhansko srities Artemivkos kaimas dar 2016 metais buvo pervadintas į Miasožarivką. Būtent šis pavadinimas turėtų pasirodyti ataskaitose, jei rusai tikrai užėmė gyvenvietę. Galima apsimesti, kad rusai naudoja kitus žemėlapius, kitus pavadinimus. Bet per 8 metus tas pavadinimas išplito. Ir tai ne tas atvejis, kai rusai Bachmutą vadina Artiomovsku. Miasožarivka yra ne toks garsus kaimas, kad rusai jį apskritai žinotų ir galvotų jam pavadinimus.

 

Dar keistesnis yra Timkivkos paminėjimas. Ši gyvenvietė nustojo egzistuoti dar 1987 m. Taigi, rusų žemėlapiai yra stipriai pasenę. Arba jie tiesiog sėdi Maskvoje ir savo neišsilavinusiai publikai pasakoja apie išlaisvintus kaimus, suprasdami, kad rusai pasidžiaugs ir nieko netikrins.

(42)
(0)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: