Didžiulis lūžis Ukrainoje. Į frontą žaibišku greičiu siunčiama daugybė „Patriotų“. Kas nutiko  ()

Ukrainoje pasirodys „Patriot“ oro gynybos sistemos.


„Patriot“ sistema
„Patriot“ sistema
© Defensie (CC0 BY 1.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:NL-DE-GR_Patriot_2016-1.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietija ir sąjungininkai Ukrainai papildomai pristatys 68 „Patriot“ priešlėktuvinės gynybos raketų perėmėjus, pranešė Vokietijos gynybos ministras Borisas Pistoriusas per bendrą spaudos konferenciją su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu birželio 11 d. Meklenburge-Pomeranijoje, praneša „Euromaidan Press“.

Nerealu, bet taip - tai įmanoma! Garantuoju, naujausias robotas iš „Xiaomi“ taps šių metų hitu. Fantastika, ką jis sugeba (Video, FOTO, „ROIDMI EVE Max“ apžvalga)
1981 1

„ROIDMI EVE Max“ - 5000P siurbimas, unikalus grindų šveitimas, nuostabi atliekų surinkimo stotelė, nepriekaištinga navigacija, išmaniosios funkcijos APP ir tiesiog nuodėminga kaina. Nerealu iki ko evoliucionavo robotų dulkių siurblių rinka.

Išsamiau

Skelbdamas apie papildomą karinę pagalbą, B. Pistoriusas papasakojo apie savo neseniai įvykusį vizitą į Odesą, kur jis tiesiogiai matė Rusijos raketų smūgių padarinius.

„Pamatęs, kokia svarbi Ukrainos išlikimui yra priešlėktuvinė gynyba, džiaugiuosi galėdamas pranešti apie didelio skaičiaus – šimto – „Patriot“ perėmėjų pristatymą“, – sakė jis.

 

Gynybos ministras patikslino, kad 32 iš šių perėmėjų jau buvo pristatyti šią savaitę, o likusieji 68 bus pristatyti per ateinančias savaites pagal Vokietijos iniciatyvą stiprinti Ukrainos oro gynybą, prie kurios prisijungė Danija, Nyderlandai ir Norvegija.

„Šios raketos padės apsaugoti infrastruktūrą ir išgelbėti gyvybes Ukrainoje“, – pridūrė B. Pistoriusas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(4)
(70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: