Puolimas sulėtėjo iš esmės. Šio žingsnio Putinas velniškai bijo (Video)  ()

Per mėnesį Rusija neteko beveik 39 tūkst. karių.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=810451311267949&set=pcb.810451367934610

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų žiniasklaida rašo, kad Rusijos puolimas jau gerokai sulėtėjo. RF neturi pakankamai galimybių radikaliai pakeisti fronte situaciją.

Karo ekspertas Piotras Černikas apie tai sakė „24 kanalui“ ir pažymėjo, kad priežastis čia yra gana aiški.

Kaip pažymėjo P. Černikas, gegužę Gynybos pajėgos pasiekė absoliutų okupantų personalo sunaikinimo rekordą. Rusija neteko beveik 39 tūkst. karių. Tai kolosalus skaičius. Pavyzdžiui, per visą karą Afganistane SSRS neteko daugiau nei 15 tūkst. žmonių.

„Beveik 39 tūkst. Tai neįtikėtina. Žodžiu, precedento neturintys skaičiai“, – pasakė P. Černikas.

Daugiafunkciai vejos ir dirvožemio įdirbimo priedai su keičiamais peiliais. Skirtingi modeliai. Ribotas kiekis
1415 1 1

Labai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Įvairūs modeliai

Plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

Kad padėtis kažkaip keistųsi, V.Putinui reikia apsispręsti dėl didesnės mobilizacijos ir surinkti dalyvauti karo veiksmuose iki 60 tūkst. žmonių per mėnesį. Tai bus pernelyg skausminga šalies visuomenei.

„Aš netikiu sukilimu iš apačios. Tačiau tai gali išprovokuoti rimtą socialinę įtampą viename iš Kremliaus bokštų. Tai galėtų būti panaudota V. Putinui „perkelti“. Toks bandymas buvo per J. Prigožino riaušes. Suprantame, kad pats J. Prigožinas nesukilo. Kai kurios kabinetų grupės nusprendė tai padaryti“, – pažymėjo P. Černikas.

 

V. Putinas sugebėjo tai pergyventi – ir atsikratė J. Prigožino. Taip pat dabar Kremliuje prasidėjo personalo valymai. Diktatorius baiminasi, kad galingos Kremliaus grupuotės gali jį pašalinti iš valdžios.

Apskritai „strateginė rutina“ fronte tęsis ir ateityje. Tai truks tol, kol Ukraina sukaups pakankamą kiekį vakarietiškos ginkluotės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: