Demaskavo savi. „Esu liudininkas.“ Tikras antausis Putinui (Video)  ()

Putinas melavo.



© kremlin (stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=NU5GjtlU1xk&t=1490s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas neseniai pareiškė, kad neva neketino 2022 metų vasarį užimti Kyjivo ir tūkstančius savo karių tiesiog taip sau padėjo, be jokio prasmingo tikslo, tiesiog šiaip sau. Esą Rusija neužėmė Kyjivo ne todėl, kad negalėjo, o tiesiog todėl, kad pati nenorėjo užimti miesto 2022-ųjų kovą.

Tačiau šį Putino melą atskleidė patys Rusijos kariškiai ir ne bet kas, o buvęs prorusiškų pajėgų Donecke lyderis Pavelas Gubarevas, kuris 2022 metų vasarį pats įstojo į Rusijos armiją ir kartu su ja norėjo įžengti į Kyjivą.

Savo interviu Gubarevas tiesiai šviesiai pareiškė, kad visi Putino pasakojimai apie tai, kaip Rusijos armija neva nenorėjo užimti Kyjivo ir kaip „geros valios žingsnį“ atitraukė iš jo armiją, yra eilinis melas. Iš tikrųjų Rusijos armija buvo tiesiog sutriuškinta ir patyrė didelių nuostolių.

Specialus rinkinukas tik nuo 15€! „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliai, robotai siurbliai ir Bluetooth pakabukai-ieškikliai (Video)
1354 1

Specialus rinkinukas

Labai ribotas kiekis

Iš Vokietijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Xiaomi BT Thermometer 2“ - temperatūros ir drėgmės matuokliai, 4 vnt.

2) Bluetooth pakabukai-ieškikliai, 4 vnt.

3) „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“ robotas

Išsamiau

Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis atkreipė dėmesį į Gubarevo išpažintį.

„Tai klaidinga nuomonė, su kuria susiduriu labai dažnai ir, kadangi esu tų įvykių liudininkas, esu pasiruošęs paneigti. Kai mūsų kolona judėjo, suskaičiavau šešias apdegusių šarvuočių kolonas. Ten mačiau sudegusius karius, o tada iš fronto linijos iš Hostomelio, iš Irpinės, iš Bučos atėjo informacija apie tai, kokia kruvina netvarka ten prasidėjo, jie ten mums parodė tokį įnirtingą pasipriešinimą mažomis jėgomis, mes ten paskendom kraujyje“, – sakė jis.

 

Iš Kyjivo išvykome ne dėl to, kad gerasis Vladimiras Vladimirovičius ten jo pasigailėjo, o dėl to, kad ten patyrėme na, galbūt, ne katastrofiškų pralaimėjimų, bet gana didelių, ypač desantas, kuris veržėsi į priekį. Mes išėjome priverstinai, o Putinas taip gražiai apvertė, lyg tai buvo geros valios gestas. Lyg mūsų geri vaikinai pareiškė: „Gerai, mes Kyjivo neimsime“. Bet iš tikrųjų ten buvo labai karšta, ten tikrai buvo karšta“, – sakė Gubarevas.

 

Kazanskis pabrėžė, kad Putino melas yra toks akivaizdus ir demonstratyvus, kad net rusų okupantai yra priversti jį atskleisti.

„Putinas neseniai pareiškė, kad 2022 metų vasarį neketino užimti Kyjivo ir tariamai išvedė karius vien kaip geros valios žingsnį. Tačiau net jo paties kariai atskleidė šį melą, pavyzdžiui, Paša Gubarevas, kovojęs netoli Kyjivo 2022 m., tiesiai šviesiai pareiškė, kad Putinas tiesiog melavo“, – rašė Kazanskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: