„Jie pirmą kartą gyvenime paėmė „kalašą.“ Kas vyksta Rusijos armijoje (Video)  ()

Ukrainos karininko, grįžusio iš Vovčansko, parodymai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-20 „Jie pirmą kartą gyvenime paėmė „kalašą.“ Kas vyksta Rusijos armijoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Ukrainos karo veteranas, buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas Jevgenijus Dikijus interviu „YouTube“ kanalui „Seičas“ numatė Ukrainos atsakomąjį puolimą Charkivo srityje.

„Tačiau to tikimasi, turint gana kuklų tikslą – mesti rusus už ribos. Deja, kol kas tai viskas. Bet ne todėl, kad ukrainiečiams neužtenka jėgų, o todėl, kad sąjungininkai dar neleido jiems didelėmis grupėmis kirsti Rusijos sienos. Bet tik kol kas“, – sakė karybos ekspertas.

Be to, J. Dikijus pasidalino su publika įdomia informacija apie Rusijos armijos padėtį Vovčanske, remdamasis karininko, atvykusio į užnugarį po mėnesį trukusių kovų Charkivo srityje, žodžiais.

„Pats faktas, kad jis grįžo, man daug pasakė. Tai yra vieno iš padalinių, naudojamų skylėms kamšyti, kai situacija labai karšta, vadas. Bet ten jau viskas sudegė ir toliau vyksta eilinis karas. Taigi jis pasakė man netikėtai malonius dalykus“, – intrigavo veteranas.

Pasirodo, vadas kolegai pasakė, kad pirmą kartą per visą karą jam šiek tiek gaila rusų, nes jie visi ten buvo „žali“, atvykę tiesiai iš mokymų. Daugeliui jų pirmasis mūšis pasirodė paskutinis.

Tuo pat metu karininkas palygino dabartinį Rusijos kontingentą Charkivo srityje su pajėgomis, kurios buvo 2022 m. Jei prieš dvejus metus tai buvo gerai apmokyti žmonės, kuriems buvo suteikta neteisinga žvalgybos informacija, tai nesvarbu, kokius duomenis jiems pateiksite, niekas nepadės, nes jie pirmą kartą gyvenime į rankas paėmė „kalašą“ (Kalašnikovo automatą - red.).

 

„Ir tai taip pat susiję su klausimu, ar rezervai Rusijoje yra begaliniai. Matome, kaip degraduoja jų kariuomenė. Greičiausiai Charkivo srityje buvo šviežių 300 tūkst. žmonių, apie kurių įdarbinimą S. Šoigu paskelbė kovą. Taip, jie vis dar fiziškai gali gauti „mėsos“, tačiau kokybė yra visiškai kitokia. Ir įrangos turėjo dešimt kartų mažiau nei 2022 m.“, – sakė J. Dikijus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(186)
(3)
(183)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: