Kritinė situacija. Gali būti sprendimas jį fiziškai eliminuoti. Kas vyksta  ()

Vakarai gali nuspręsti.



© AKIpress news (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=hFtn0Vc2jEI

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarai gali nuspręsti fiziškai eliminuoti Kremliaus diktatorių Vladimirą Putiną, per „24 kanalą“ sakė politikos strategas Michailas Šeitelmanas.

Kaip pranešė politikos strategas Michailas Šeitelmanas, Kremliaus diktatorius Vladimiras Putinas laikosi atokiau nuo nepatikrintų žmonių ir lankosi tik teroristinei Rusijai draugiškose šalyse, visada lydimas naikintuvų. Kartu ekspertas net neabejoja, kad per Pentagono organizuotus G7 Ramšteino susitikimus neabejotinai buvo aptarti fizinio Putino eliminavimo variantai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Tik 53€ už Android planšetes, energijos stotelės, garso stiprintuvai, endoskopai ir kt. (Video)
2030 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „N-ONE NPad Y1“ planšetė - puikios kainos ir kokybės modelis

2) „POPDEER S500“ - 500W, 518,4Wh portabili energijos stotelė

3) „Sunbuck AV-660BT“ - 2000W garso stiprintuvas

4) „BlitzWolf BW-CS7“ - belaidis HDMI siųstuvas-imtuvas

5) Puikios kainos endoskopas (5 arba 10 metrų ilgio)

6) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

Išsamiau

Kartu politikos strategas priminė, kad NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas sakė, kad NATO branduolinės pajėgos, tarp jų ir JAV bei JK, yra itin parengtos. Šeitelmanas sakė, kad akivaizdu, kad pasaulis yra branduolinio karo pradžioje. Anksčiau tik Putinas grasino pasauliui branduoliniu karu, o dabar NATO grasina Rusijai, pridūrė jis.

Politikos stratego teigimu, Vakarai svarsto galimybę eliminuoti Putiną, kad būtų sustabdytas branduolinis karas, ir tai gali būti įvykdyta. Kartu jis įsitikinęs, kad Putinas taip pat žino apie šią grėsmę, todėl jis likvidavo Prigožiną.

 

Šeitelmano teigimu, Rusijos specialiosios tarnybos imasi visų būtinų saugumo priemonių. Putinas skrenda tik lydimas naikintuvų, nes bet kur bet kas gali atsitikti. Tačiau Šeitelmanas pažymi, kad diktatoriaus likvidavimas yra svarbus politinis sprendimas, kuris bus priimtas tik esant kritinei situacijai.

„Jei bus didelė tikimybė, kad Putinas planuoja panaudoti branduolinį ginklą, Joe Bidenas turės priimti sprendimą, smogti Rusijai, ar ne“, – pažymėjo Michailas Šeitelmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(4)
(72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: