„Nukrito netoli Armėnijos.“ Patys paneigė savo propagandą. Kas nutiko rusų A-50  (1)

Karo metu kariniai lėktuvai yra teisėtas taikinys. Būtų sunku su tuo ginčytis, tiesa? Rusai mano, kad jos lėktuvai turėtų būti neliečiami.



© Dmitry Terekhov (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Beriev_A-50#/media/File:Beriev_A-50,_Sukhoi_Su-27_(4259290512).jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-20 „Nukrito netoli Armėnijos.“ Patys paneigė savo propagandą. Kas nutiko rusų A-50  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ankstyvojo perspėjimo lėktuvas, kuris iš esmės yra skraidanti radaro sistema, A-50 buvo numuštas vasario 23 dieną. Ukraina iš karto paskelbė, kad tai yra jos darbas, nors rusų propagandistai, siekiantys sumenkinti Ukrainos galimybes, sakė, kad tai buvo draugiškos ugnies incidentas. Lėktuvas numuštas virš Azovo jūros ir nukrito kažkur netoli Trudova Armėnijos kaimo Krasnodaro srityje.

A-50 užduotis šiame kare buvo stebėti Ukrainos dangų, pamatyti kylančius ukrainiečių lėktuvus, padėti koordinuoti rusų raketų atakas. Tai yra absoliučiai karinis lėktuvas. Jei Rusija neturėtų karinių pajėgų, pasaulis būtų saugesnis ir ji neturėtų A-50, nes jis reikalingas tik karinėms reikmėms.

[EU+Kuponai] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
1743

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Ypatingai žema kaina

Specialūs kuponai

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Tačiau dabar pranešama, kad Rusijos Federacijos tyrimų komitetas siekia nuteisti už A-50 numušimą atsakingus ukrainiečius. Pasak rusų, tas lėktuvas buvo neginkluotas ir nekovinis, todėl atakos prieš jį buvo neteisėtos. Taip Rusija oficialiai pripažino, kad A-50 buvo numuštas ukrainiečių paleista raketa, o ne pačių apsižioplinusių rusų. Taip Rusija taip pat parodė, kad nežino, kas yra karinis lėktuvas. Lėktuvui nereikia ginklų, kad jis būt karinis.

 

Kuo bus kaltinami ukrainiečių pareigūnai? Terorizmu dėl kurio žuvo žmonės. Turint omenyje, kad Rusija nuolat atakuoja Ukrainos energetikos objektus, prekybos centrus ir civilių slėptuves, karinio lėktuvo numušimo vadinimas terorizmu yra ypatingai akiplėšiškas poelgis. Ypač turint omenyje, kad A-50 įgula nėra civiliai – jie buvo Rusijos karinių oro pajėgų dalis.

(95)
(10)
(85)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: