Reali NATO alternatyva. Ką sumanė Putinas  ()

Siunčia daug keleriopo panaudojimo produkcijos.


Michaelas Carpenteris
Michaelas Carpenteris
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=2DuDk0NRJV4

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-20 Reali NATO alternatyva. Ką sumanė Putinas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino vizitas į Šiaurės Korėją rodo Rusijos norą sudaryti koaliciją su kitomis šalimis, ypač su Šiaurės Korėja, Iranu, Sirija ir iš dalies su Kinija. 

Tokią nuomonę išsakė Baltųjų rūmų Nacionalinio saugumo tarybos vyresnysis direktorius Europai Michaelas Carpenteris, praneša „Ukrinform“. 

Baltųjų rūmų atstovas mano, kad tai nepadės Rusijai pasipriešinti demokratiniam pasauliui, kuris ir toliau tvirtai remia Ukrainą. „Kalbant apie Putino ir Kim Jong Uno susitikimą Pchenjane ir visą tą pompastiką bei prabangą, kuri atspindi totalitarinį Šiaurės Korėjos režimo pobūdį, akivaizdu, kad kalbama apie partnerystės plėtrą“, – sakė Michaelas Carpenteris.

[EU+Kuponai] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
1739

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Ypatingai žema kaina

Specialūs kuponai

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Jis pridūrė, kad artimiausi Rusijos partneriai pasaulyje yra Šiaurės Korėja, Iranas, Sirija ir tam tikra prasme Kinijakuri, nors ir netiekia Rusijai ginklų, siunčia daug keleriopo panaudojimo produkcijos, skirtos pažangių ginklų sistemų gamybai. M. Carpenteris patikslino, kad tai yra nitroceliuliozė, skirta šaunamiesiems milteliams gaminti, optika ir staklės Rusijos karinei pramonei. O tai, pasak jo, didina grėsmę Ukrainai, taip pat ir Europos saugumui. 

 

Apskritai tai yra Rusijos kuriama koalicija. Tačiau palyginkite ją su 50 šalių koalicija Ukrainos gynybos kontaktinėje grupėje ir maždaug 100 šalių, kurios Šveicarijoje palaikė JT Chartijos principus, ir pamatysite aiškų kontrastą“, – pasakė Baltųjų rūmų atstovas. 

Panašiai mano ir Karo tyrimų instituto (ISW) analitikai. Jie galvoja, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas siekia sukurti šalių koaliciją, kad pabandytų šią asociaciją pozicionuoti kaip realią alternatyvą NATO.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(14)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()