„Rytų mentalitetas ir sovietinė kultūra.“ Uraganinė žinia. Lenkai atsisako Ukrainos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2024-06-21 08:01
nevaldoma rusnaciu propaganda daro savo. karas vyksta netik fronte, bet ir informacineje erdveje. kaip vakarai sito nesupranta…
empti 2024-06-21 08:24
Būtent dėl to Lenkija truputį neramina. Tai yra slaviška, nacionalistinė ir dažnai gana šovinistinė valstybė. Puiku, kad Lenkija dabar smarkiai ginkluojasi - bet būtent dėl minėtų priežasčių man, kaip lietuviui neramu. Šiandien geras draugelis, rytoj žiūrėk klausimas Lietuvai dėl lenkų čia. Kaip matome jų nuotaikos keičiasi kaip orų prognozės.
Absoliutas 2024-06-21 12:29
Lenkija yra Europos svyturys. Per amzius Lenkija kartu su Lietuva kovojo pries agresyvius rusnacius kurie loja salia musu sienu. Mums irgi reikia neatsilikti nuo sajungininku ir ginkluotis taip, kad rusnaciai net nedrystu paziuret i sita puse.
vanduo4 2024-06-21 19:37
Ukrainiečiai nėra angelai - karas vyksta, o jie naudojasi pašlpomis ir net neiško darbo. - Airijoje jiems 350 eurų pašalpą sumažino iki 50 eurų. Tikriausiai tam yra priežasčių; - Kaimynai už nieką nemoka, Ukraina kariauja, o jie už pašalpas Dubajuje atostogauja. - Visi yra žmonės ir jie ne kitokie. Atėjo laikas visiems prisiimti atsakomybę už savo ateitį, o ne moytis gyventi iš pašalpų. P.s. Zelenkis ne Prašo bet Reikalauja pagalbos iš vakarų, tipų tai jų karas. Tiesos yra bet Ukraina turi įnešti savo dalį taip pat. Integracija būtina.
Absoliutas 2024-06-23 11:04
ant kiek reikia buti debilu, jog sakyti kad “Ukraina turi inesti savo indely taip pat”. pieniau, mes sumokam centus palyginti su nuostoliais kokius patiria Ukraina, kai rusnaciai bombarduoja ir sulygina su zeme istisus ju miestus. Jis verkia del 250eur, bet nepagalvoja, kad nuostoliai bus milijona kartu didesni, kai rusnaciai pabaige su Ukraina pereis prie Lt ir prades naikinti musu miestus.
Kyborg 2024-06-23 14:28
Čia iš tų 50 eurų pašalpų Dubajuje atostogauja? Kiek pastebėjau šitą pašalpų kortą dažniausiai išsitraukia tie patys vietiniai kurie gauna vienokias ar kitokias pašalpas. Beje, Lietuvoje ukrainiečiai negauna jokių mėnesinių išmokų.