Iš kur jie tai gavo?! „Smogėme su hipergarsine raketa“  ()

Jemeno husių sukilėliai pirmą kartą panaudojo tokius ginklus.


„MSC Sarah V“
„MSC Sarah V“
© Alf van Beem | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:MSC_SARAH_from_Monrovia,_at_Port_of_Antwerp,_Belgium_27-Apr-2005.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-29 Iš kur jie tai gavo?! „Smogėme su hipergarsine raketa“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jemeno ginkluotosios pajėgos pirmą kartą atskleidžia detales apie raketą, kuri Arabijos jūroje pataikė į Izraelio laivą „MSC Sarah V“. Tai – vietinės gamybos hipergarsinė raketa, turinti pažangias technologijas ir galinti smogti į taikinius maksimaliu tikslumu dideliu atstumu“, – praneša Jemeno husiai.

Husiai praėjusį antradienį pranešė, kad nauja balistine raketa atakavo konteinerinį laivą „MSC Sarah V“. Jungtinės Karalystės jūrų prekybos tarnyba „Reuters“ pranešė, kad laivas buvo apgadintas ir plaukia į artimiausią uostą. Išpuolis įvyko už 246 jūrmylių nuo Jemeno.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 27€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+2 padėtys ir kt.
1387 2

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Apie tai, kad husiai gali turėti hipergarsinių raketų, buvo diskutuojama ir anksčiau. Tačiau kovo mėnesį JAV Nacionalinio saugumo tarybos atstovas Johnas Kirby paneigė tokią informaciją. „Nėra jokių įrodymų, kad husiai turi prieigą prie hipergarsinių ginklų“, – sakė jis.

 

Anksčiau husiai laivus atakavo skrendančiais ir plaukiančiais dronais. Ir dabar, nepaisant jų pačių pareiškimų, nėra įrodymų, kad buvo panaudota hipergarsinė raketa. Husiai žada intensyvinti atakas prieš laivus regione ir teigia, kad tai yra atsakas į Izraelio operaciją Gazos Ruože.

(18)
(9)
(9)

Komentarai ()