Puolė pėstininkai ir motociklai. „Tai buvo antroji banga...“ Kas vyksta Pietuose (Video)  ()

Gynybos ministerija tvirtina tokią koncepciją.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Military_Material (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/soldiers-firearm-military-training-2679104/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija yra pasirengusi sukurti motociklininkų būrius, kurie pristatytų atsargas į fronto liniją ir evakuotų sužeistuosius. Tačiau Rusijos gynybos ministerija šiems tikslams skiria tik senų modelių motociklus. Dėl to daugiau vis daugiau okupantų žūsta po susidūrimo su Ukrainos kariuomene.

Karo analitikas Andrew Perpetua jau patvirtino, kad 2024 m. vasarį ukrainietiškų dronų pagalba buvo sunaikinti 5 tokie „koviniai“ motociklai, kovą – 1, balandį – 13, gegužę – 56, o birželio pradžioje – 9, rašo „Forbes“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Smūgiams atsparios išorinės baterijos, „Xiaomi“ ausinės, maišytuvas virtuvės plautuvei, kėlikliai ir kt. (Video)
1189 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „iMars“ - 3 tonų kėliklis su trimis oro pagalvėmis

2) „Xiaomi Air 3 SE“ - TWS ausinės

3) „Bakeey“ - 36000 mAh išorinė baterija

4) 304 nerūdijančio plieno maišytuvas virtuvės plautuvei

5) „Drillpro“ - baterijos 18V įrenginiams

6) „Rogbid Tank M3“ - išmanusis laikrodis

Išsamiau

Net ir esant tokiems dideliems motociklininkų nuostoliams, Rusijos gynybos ministerija toliau stiprina šturmo motociklininkų kūrimo koncepciją. Z korespondentas Sladkovas patvirtino, kad Krasnohorivkos srityje kuriamas motociklininkų būrys. Naujieji būriai aktyviai dalyvaus pristatant atsargas į fronto liniją ir evakuojant sužeistuosius.

Tačiau gali būti, kad Rusijos armijos vadai dėl šarvuočių stygiaus siųs juos į atakas. Per vieną iš paskutinių Rusijos armijos atakų Ukrainos Pietuose pirmosios bangos okupantai važiavo ant tankų ir šarvuočių, o jau antrojoje bangoje buvo pėstininkai ir motociklai. Dėl to didelius nuostolius patyrė tiek pirmoji, tiek antroji banga.

 

Beveik visos ukrainiečių brigados susidūrė su okupantų motociklų būriais. Prieš juos dažniausiai buvo naudojami puolamieji dronai.

 

Iš pradžių kai kurie karo ekspertai teigė, kad dviračiais važiuojantys būriai gali turėti pagrindo: esą priešas bus greitesnis ir nematomas iš oro. Tačiau po kurio laiko praktika parodė, kad okupantai yra bejėgiai prieš Ukrainos kariuomenės artileriją ir dronus.

Ekspertai sako, kad jei priešui pritrūks ne tik šarvuočių, bet net ir dviračių bei motociklų, į mūšį teks leistis pėsčiomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()