[ŽT] „Uodegos numeris 20248.“ Rusijoje nusileido ypatingas lėktuvas. Kažkas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-06-30 15:11
Įtariu jog viskas eina link to, kad į Ukrainą Š.Korėja ir Kinija siųs savo karius. Tai padarys Rusijos pralaimėjimą neįmanomu, nes konfliktas per daug lokalus, kad jis nebūtų amžinas. Nebereikalo Rusija pairašė tarpusavio pagalbos sutartį karo atveju.
Absoliutas 2024-06-30 16:01
taigi jau du metus rusnaciai laimi, tai apie koky pralaimejima tu cia sneki? du metus girdim is rusnaciu propagandos, kad Ukraina neturi jokiu sansu laimeti ir dabar staiga reikia imtis priemoniu kad naciai nepralaimetu :D
Benediktas 2024-06-30 21:52
Atsiuntė pilną lėktuvą kinai chipų raketoms, barteriu - už Sibiro miškus ir žemių nuomą. Barteriu - kuo puikiausiai gali apeiti visas bankines vakarų sistemas.
vanduo4 2024-07-01 00:33
Teisingai pastebėjai, jau du metus Ukraina pleškina rusus, bet rusų puolimas ne tik kad nesumažėjo, bet net intensyvėja. Dabar dar apsireikš kinų pajėgos ir bus kuriama buferinė zona. O tai reikš jog rytų diktatūros išgyveno iki kito masinio puolimo. Deja iki to laiko, Donbase Ukrainos kvapas bus sunaikintas.
Magnus 2024-07-01 10:53
Iš kur tokia informacija?
Benediktas 2024-07-01 11:25
Čia mano hipotezė. Įrodymų neturiu. Esmė, kad kinai gali siųsti rusams ką nori, amerikonai bankų transakcijose to nematys. Arba gali pavadinti vienais dalykais, o pervedinėti už kažką kita. Nemanau, kad rusams problema gauti elektronikos karinei technikai iš Kinijos.
immortallt 2024-07-01 12:07
Intensyvėja, prastėjant ginkluotei ir pasirengimui, kai ukrainiečiai vis labiau tobulėja. Užtat maskolių nuostoliai vis auga ir auga. Ypač gyvosios jėgos.
Benediktas 2024-07-01 12:37
Maskolių nuostoliai auga, bet Ukraina 4 kartus mažesnė. Su tokia srategija, kai per pipetę palašina Ukrainai ginklų, neliks kam kariaut Ukrainoje, jei ne šitam kare, tai antram - po paliaubų, kai rusa puls vėl, tik išnagrinėję visas klaidas kurias padarė.
vanduo4 2024-07-01 22:15
- Sutinku, rusų technikos kokybė prastėja, bet atsairanda ir naujos. Dronų rusai jau turi daugiau nei Ukrainiečiai. O gyvoji jėga plaukia ne vien iš Rusijos. - Be to, tie masiniai puolimai bent kol kas buvo sėkmingi - Bachmutas, Avdijivka ir pan. - Istorija kartojasi: rusai kovoja kiekybiškai. Tik istorija nesako ar tie resursai kadanors pasibaigs ir kas bus paskui.
donatasv 2024-07-01 22:42
Nereikia krist į kraštutinumus ir kiekvieną pyrst paverst tragedija ar pergalės šokiu. Ukraina pralošia? Ne. Rusas laimi? Ne. Nėra kraštutonumo čia. Yra trys pusės ir visos 3 pusės pergalę supranta skirtingai. Vakarams svarbu išlipt iš visko be karo, Ukranai atsiimt teritorijas, rusui išlaikyt užgrobtas. Visi laviruoja tarp savų užbrėžtų tikslų. Rusas pradeda perimti iniciatyvą vakarai pradeda duoti ginklus, Ukraina pradeda imt viršų vakarai pristabdo tiekimą ir vėl ratas sukasi ir nėra čia kitų variantų, tragedijų ar pergalių. Per greit užspausi rusą gali būt bėdų, neužspaus ruso vėl susilauks bėdų vakarai ir panašu jie tai net ir trumpas supranta be jokių kompramisų. Tiesiogine ta žodžio prasme tiek rusui, tiek Ukrainai yra duodama suprast, viršaus nepaims nei viena pusė ieškokit išeities derybose. Nusileist reikės visiems.
immortallt 2024-07-02 10:11
Sėkmingi Nu teritorijos gabaliuką paėmė. Kiek tai kainavo resursų maskoliams? Jei su tokiais nuostoliais kiekvieną kvadratinį kilometrą ims, kiek ilgai maskoliai sugebės gyventi? Ir ką ten jie paėmė? Griuvėsius? Ale strateginis taškas, bet ukrainiečiai atsitraukė iki sekančių įtvirtinimų ir niekur toliau pajudėti nebegali maskoliai. Taip kad nieko jie nelaimi. Ar ukrainiečiai gauna pakankamai? Ne. Bet ir nepralaiminėja ukrainiečiai. O šiaip karas vyksta dar ir visai kitoje srityje, kur labiausiai maskoliai ir nukentės - automobilių elektrifikacija. Jei penktadalį automobilių pagamini elektrinius, o vidutinio automobilio amžius pasaulyje yra 15 metų (ne visi išgyvena ir tiek, nes sudaužomi, paskęsta ir t.t.), tai kasmet naftos paklausa sumažinama po kiek daugiau nei 1%. Jei įtraukti ir įkraunamus hibridus, kurie kuro paklausą mažina irgi stipriai, tai bus arčiau 2%. Elektromonilių dalis auga kasmet. Realiai ~2025 metus, naftos paklausa kasmet mažės daugiau nei kad pasiūlą padidino skalūnų revoliucija JAV ir kai naftos kaina nuriedėjo iki 30$. Va čia yra frontas, kuriame maskoliai garantuotai pralaimėjo, nes be naftos eksporto nieko neturi. Net dujų eksportą realiai sunaikino. Anglių paklausa krenta labai sparčiai, o kas liko, tai visada buvo kapeikos.