[ŽT] „Nori būti tarpininke.“ NATO šalis siūlo Ukrainai pradėti taikos derybas su Rusija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-07-06 15:27
*silai Su Hitleriu juk jau derėjosi. Hitleris neturejo naftos, metalo ir dvigubai mažiau žmonių nei Rusija. Rusijai reikia tik laiko.
donatasv 2024-07-06 23:35
Laiko? Kapituliuot baigia jiems reikia taikos derybų, kol nepradėjo byrėti. Technika pasenusi, naujos sunkiai užgamina, viskas ką gali tai gaivint seną. Oro pajėgos, laivynas, sausumos pajėgos sudroštos. Pastebėk ko rėkė visi, kad ruskis daigiau gamina. Artilerijos sviedinių bet daugiau šiuo atveju nereiškia geriau. Atstumas nepakankamas, taiklumo nėra, raketos nepatikimos retai kada pataiko į taikinius, oro gynyba apnaikinta. Neturi ką bedaryti su bambonešiais skrist arti fronto negali, 5 kartos naikintuvai tik pavadinimas. Artėja ruskis prie galo, o vakarai to ruskio galo bijosi, kad putka nepatraktų. Visą karo pramonę turi kurt išnaujo, kad technologiškai bent šiektiet pradėtų vytis vakarus, o šito viens du nepasieksi, 2/5 metų neužteks. Analogų neturinti armija kapituliuoja net normaliai nepradėją kariaut. Hitlerio bijojo nes matė vokietijos galimybes investavo į karo pramonę, technologijas neatsiliko nuo nieko, o ruskio bijosi tik dėl branduolinio ginklo visa kita komedijos.
Benediktas 2024-07-07 10:21
Jei Rusijoje nieko neliko, o kas liko - tai komedija, tai kam derėtis? Ar negeriau išmušti iš Ukrainos, nes Rusija labai silpna, niekam netikus be branduolinių ginklų? Duot Ukrainai 50 patriot, 200 F-16, daug atacams ir 500 abrams? Baidenas arba Trumpas išeina nugalėtojais. Putinui karas baigiasi veltui - nepasiekatas nei vienas tikslas. Ir tada jau Putinui reikia tartis su vaklarais dėl sankcijų ir t.t. Ukraina įstoja į NATO. Tada Trumpui lieka Kinija - gales su ja kovot ekonominius ir ne tik karus. Ta pati Kinija būtų sukalbamesnė, jei Rusija pralaimėtų Ukrainoje. Su derybomis - sustabdome laikinai karinius veiksmus - be jokiu benefitų. Benefitus gauna tik Putinas - suardyta sien7 nelie2iamumo tvarka, plius 25% Ukrainos. Kinija pamato - kad galima. Jei Putinas būtų norėjęs nugalėt su atominėmis bombomis, tai Putinas jau seniai jas būtų panaudojęs.
donatasv 2024-07-07 12:48
Visas pasaulis priėjo vieningos išvados jei įvyks 3 pasaulinis laimėtojų nebus. Dėl to ir turim ilgą ir nepakartojamą taiką. Putka nenaudoja branduolinių ginklų, bet jis naudoja šantažą. Kiek reikia, kad šantažas peraugtų į realybę? Kas pasakys kur ta riba?
Benediktas 2024-07-07 14:44
Galiu aš pasakyt. Jei galingesnė už Rusiją šalis norėtų užgrobti Rusiją. NATO atkrenta - nes tai ne šalis ir tokių tikslų neturi. Ukraina to irgi nepadarys. Numesti branduolinę bombą dėl Ukrianos žemių - galima smarkiai pačiam sau pasibloginti situaciją.
donatasv 2024-07-07 15:14
Visų pirma kas tau rusija ir kas putkai rusija yra du skirtingi dalykai. Karo pradžioje buvo užbrėžtos ribos. 1. Jei ruskelis Ukrainoje panaudoje branduolinį ginklą vakarai įsitrauke į karą ir eina naikint ruskelio viso turimo arsenlo. 2. Ruskelio riba buvo jei kas kišis į šį karą ir bandys atakuot ruskyną ruskelis turi pilną teisę panaudot branduolinį ginklą, kad nugalėt priešą. Dvi pakankamai aiškios ribos? Negana to ruskelis aneksavo Ukrainos teritorijas ir pareiškė, kad čia jo. Tai pagal ruskio konstituciją jis gali naudot branduolinį ginklą ir jam px ką mano visi kiti. Pasakyk kaip saugiai išlipt iš šito liūno?
Benediktas 2024-07-07 15:34
Viena yra deklaruojamos ribos gasdinimui ir kita yra realios. Aš kalbėjau apie realias. Nėra čia jokio liūno. Reikia Ukrainai daugiau ginklų duot. Liūnas bus tik jei pasirašys paliaubas - tada bus tikras liūnas - kaip Korejos, Moldova, Karabachas, Izraelis/Palestina, Abhazija - amžini konfliktų šaltiniai, nes nėra teisybės.
donatasv 2024-07-07 16:08
Gal ir reikia. Bet kiek žmonių pasirengę padegt pasaulį dėl Ukrainos? Kur ta riba, kada nekris atominės ant Kijevo, Berlyno, Varšuvos, Vilniaus? Kolkas ribos neperžengtos ir Ukraina apginta. Ruskio atakos atremtos, armija sudrošta. Vienintelė grėsmė iš ruskio branduolinis ginklas. Dėl avinų bandos kurie nesirūpino savo saugumu, vogė, šūdą malė padegt pasaulio aš nepasiruošęs. Vakarų ėjimas sudrošt ruskelį ilguoju keliu man tinka. Ukrainos propaganda man kelia juoką, kad puls nato realiai gali pult šiandien nes tik vienas ginklas yra ruskyne kuris gali nugalėt vakarus bet jo nenaudoja.