Sensacinga žinia. Ateina „ilgojo nuotolio ugnies galia“  ()

Turėdamas tokius karinius pajėgumus, NATO galės sunaikinti taikinius giliai Rusijos viduje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vašingtonas ir Berlynas aptarė planus Vokietijoje dislokuoti amerikiečių tolimojo nuotolio ginklus.

Remiantis Baltųjų rūmų pareiškimu, vadinamoji „ilgojo nuotolio ugnies galia“ Vokietijoje turėtų būti dislokuota nuo 2026 m. Pagal bendrą Jungtinių Valstijų ir Vokietijos pareiškimą, dislokavimas iš pradžių bus laikinas, o vėliau taps nuolatinis.

Baltieji rūmai pabrėžė, kad atitinkamos sparnuotosios raketos „Tomahawk“ arba SM-6 turėtų „žymiai didesnį nuotolį“ nei šiuo metu Europoje dislokuotos ginklų sistemos, rašo „Der Spiegel“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Lietuvoje neregėtų kainų skaitmeniniai osciloskopai + signalo generatoriai, „Xiaomi“ elektroninės liniuotės, trimeriai, siurbliai ir kt. (Video)
4005 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Hantek DSO2D15“ - skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius

2) „Ultenic D5“ - robotas dulkių siurblys

3) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su baterija ir įkrovikliu

4) „Xiaomi AtuMan Q2“ - elektroninė liniuotė

5) „OnePlus Buds Pro 2“ - TWS ausinės, prisidėjo Hans Zimmer

6) 42V 13000mAh trimerio rinkinys

Išsamiau

Be to, Vokietija priims ilgojo nuotolio hipergarsinius ginklus, kurie šiuo metu yra bandomajame etape.

Bendrame pareiškime teigiama, kad aukštųjų technologijų karinių pajėgumų dislokavimas demonstruoja Jungtinių Valstijų „glaudžius ryšius su NATO ir jo indėlį į Europos atgrasymo priemones“.

Anot „Der Spiegel“, Vašingtonas ir Berlynas griežtai paslaptyje aptarė planus Vokietijoje dislokuoti amerikietiškus tolimojo nuotolio ginklus. Vokietijos vyriausybė griežtai pasisakė už tai, kad ginklai būtų Vokietijoje, o ne kitur Europoje.

 

Šios sparnuotosios raketos gali pataikyti į taikinius iki 2 500 kilometrų atstumu. Turėdamas tokius karinius pajėgumus, NATO galės sunaikinti taikinius giliai Rusijos viduje. Šiuo metu Europos ginkluotosios pajėgos neturi pajėgumų vykdyti vadinamuosius „gilaus tikslumo smūgius“.

„Šie planai yra aiškus ženklas, kaip rimtai JAV ir Vokietijos vyriausybės žiūri į grėsmę Europoje. Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje Vašingtonas iš Vokietijos išvežė visus tolimojo nuotolio ginklus“, – rašo leidinys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(1)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()