„Valdžia priklauso mums.“ Kyla rusai (Video)  ()

Jie atsidūrė mūšio zonoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorodo srities pasienio rajonų gyventojai, kurie dėl „specialiosios karinės operacijos“ atsidūrė mūšio zonoje, nebijo raginti nuversti Putino režimą. Šioje zonoje gyvenanti rusė paskelbė vaizdo įrašą, kuriame grasina valdžiai. 

Įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“. 

Rusė buvo šokiruota, kai apsilankė Muromo mieste, esančiame už poros kilometrų nuo Ukrainos sienų, Rusijos armijos puolimo Charkivo kryptimi zonoje. Pasak jos, ten liko tik 20-30 proc. gyventojų. Tai daugiausia senyvo amžiaus žmonės, kurie negali palikti savo namų ir turi kentėti nuo nuolatinio apšaudymo. 

[Kuponai] Fantastiška dvigubo 2K objektyvo išmanioji kamera iš „Xiaomi“ ekosistemos, išmanusis durų skambutis ir „OnePlus Watch 2“ laikrodis
2507

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „IMILAB EC6 Dual 2K“ - dvigubo 2K objektyvo išmanioji kamera, globali versija

2) „Xiaomi Smart Doorbell 3S“ - išmanusis durų skambutis su kamera

3) „OnePlus Watch 2“ - išmanusis laikrodis, EU versija

Išsamiau

„Kuo nusikalto žmonės, kurie nenori palikti savo namų? Žmonės bijo dėl savo būstų. Ką jie be jo veiks? Kur jie nugyvens likusį gyvenimą? Tai jau visiškas pasityčiojimas. Palikti seni žmonės. Pasienyje jų daug, jie nenori palikti savo žemės. Atsiminkit, valdžia priklauso mums, o ne jums! Kodėl visus sprendimus priimate be mūsų? Ar mes kada nors išmokysime jus dirbti, ar ne? Jūs visiškai praradot mūsų pasitikėjimą! Ant jūsų pečių krenta atsakomybė dėl šitų nužudytų senukų ir civilių! Kada gi tai suprasite, mūsų „brangūs“ valdininkai? Žmonės to nepakęs! Jiems tik mirti belieka... Vienas pagyvenęs vyras man pasakė: „Ar matėte tuos dantis (gelžbetoninės užtvaros „drakono dantys“ – red..), pastatytus už Muromo. Ir jis pravirko. Ar suprantate? Taigi, Muromas jau atiduotas. Vadinasi, atiduotas kitai pusei (Ukrainai – red.)“, – pasakojo rusė. 

 

Ji paragino Belgorodo srities pasienio rajonų gyventojus susivienyti ir reikalauti, kad valdžia užtikrintų civilių gyventojų saugumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(3)
(113)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()