„Gana meluoti, klokit visą teisybę.“ Z kanaluose grandiozinė „zrada“ (Video)  ()

„Gana meluoti, klokit visą teisybę“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-22 „Gana meluoti, klokit visą teisybę.“ Z kanaluose grandiozinė „zrada“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z kanaluose įsiliepsnoja grandiozinė „zrada“ apie elektros energijos tiekimo problemas pietų Rusijoje ir okupuotame Kryme. Ultrapatriotus ypač įsiutino Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino pareiškimas, kad gedimo priežastis – kriptovaliutų kasyba. 

Rusijos kariškis ir Z-blogeris Jegoras Guzenko („Tryliktasis“) padarė įžūlų pareiškimą šiuo klausimu. Jis teigia, kad problema Rusijos energetikos sistemoje kilo dėl kelių tikslių Ukrainos smūgių. Kremlius kruopščiai nutyli šį faktą, kad nepadarytų sau gėdos.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 34 colių WQHD žaidimų monitoriai, planšetės, portabili automobilinė multimedijos sistema ir kt.
2369 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFR04A/SUPFR04E“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „SUITU“ - belaidė pompa, 150PSI

3) „BRAVOBRO“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

4) „KOORUI ‎34E6UC“ - 34 colių WQHD žaidimų monitorius

5) „iMars 11.26“ - portabili automobilinė multimedijos sistema

6) „N-One NPad Pro“ - 8+128GB, 4G LTE, 10,4 2K ekrano Android planšetė

Išsamiau

„Egzistuoja priežastinis ryšys! Viskas, kas dabar vyksta su elektra pietų Rusijoje, su Volgodonsko atomine elektrine – visa tai įvyko per juos (ukrainiečius – red.). Prieš dvi savaites įvyko, taip sakant, avarija. Ji įvyko ne atsitiktinai, bet du bepiločiai orlaiviai pataikė į pastotę. Ir dėl to apskritai sumažėjo elektros energijos tiekimas tinkle, dėl to sugedo vienas iš atominės elektrinės reaktorių, dėl to visi tie kaskadiniai elektros energijos tiekimo sutrikimai Rusijos pietuose. Vakar (liepos 16 d. - red. past.) jie (Ukrainos kariuomenė - red. past.) mums padovanojo energetinę katastrofą! Bet koks bus mūsų atsakas? Kiek dar „raudonų linijų“ turėsime nubrėžti ir ką dar turėsime iškęsti, aš tiesiog nesuprantu!“ – skundėsi „Tryliktasis“ savo „Telegram“ kanale.

 

Rusijos smūgius Ukrainos energetikos sistemai Guzenko sveikino ir jais labai džiaugėsi. Tačiau kažkodėl jam nepatiko „atsakomieji veiksmai“. Dabar jis reikalauja smogti Černobylio atominei elektrinei su „Kalibru“, kad Ukrainai būtų suorganizuotas „Stalkeris-3“. 

„Gana meluoti, klokit visą teisybę“, – pareikalavo okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(11)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()