[ŽT] „Tai yra jūsų kiemas.“ Ką skelbia JAV

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-07-20 23:16
Manau Zelenskis jau paprašė Trumpo jei nutrauks paramą gražinti visus branduolinius ginklus kuriuos Ukraina turėjo. Tada paramą galės nutraukti, arba tegu vykdo įsipareigojimus pagal sutartį. O gal Trumpas paskambins Putinui ir pasakys dink iš Ukrainos nes taip ir padarysiu. Putinas juk davė Lukašenkai butaforinį branduolinį mygtuką, o ko negali Ukrainai sugražinti jos ginklus, žinoma pakeistus naujauis, nes seni sunaikinti.
vanduo4 2024-07-21 02:30
- Ginklai nebuvo Ukrainos, o dėka jų atidavimo, Ukraina gavo savo teritorijos pripažinimą, kas dabar jiems leidžia aiškiai pasakyti, kur yra jos ribos; - Būtent dėl tariamos Trump'o grėsmės, NATO suvažiavime buvo sutarta dėl paramos Ukrainai iki kol karas bus baigtas; - Beje Irano prezidento mirtis, pasikėsinimas į Trump'ą - politiką pervedė į kitą lygį. Pradės skraidyti galvos. P.s. Penktadienį visam Pasaulyje sutriko kompiuterių veikla, tikriausiai tai nebuvo tik sutapimas.
Dannas3 2024-07-21 07:57
Ai nu jau pradeda pabosti. Tegul jie kalba ka nori, bet tai tik kalbos skirtos ju auditorijai ir ne daugiau. Is esmes trumpo uzsienio politika buvo gera, ta pripazysta daug kas ir daug dalyku demokratai tesia. O kad islenda ir sako, neremsim Ukrainos tai yra jei ne kvaila, tai trumparegiska. Yra zmones kurie zino jei bus padarytas ar nepadarytas veiksmas, kokios laukia to pasekmes. Pvz jei Ukraina pralaimi zeminanciom salygom, tada uz kurio laiko bus puolamos kitos salys ir pati Nato galiausiai. Tada jau reiks isitraukt ir tai kainuos daug daugiau. O jeigu neisitrauks, visa amerikos saugumo politika visam pasauli zlunga is karto. Visi partneriai ziures kaip i nepatikimus ir t.t. Nemanau, kad amerikos "deepsteitas" leis kad tokie dalykai atsitiktu, ir nesvarbu kas valdzioj butu.
Hmz 2024-07-21 08:57
Budapešto memorandumas nesusijęs nei su nepriklausomybe, nei su sienomis. Nepriklausomybė buvo pripažinta gerokai anksčiau, o dėl sutartis dėl sienos su Rusija buvo pasirašinėjamos vėliau - paskutinė sutartis buvo pasirašyta 2003 metais.
donatasv 2024-07-21 15:02
Lietuva po tokių pašnekesių tapo sovietų sąjungos dalimi. Didžiosios valstybės visada pasidalindavo įtakos zonas ir konfliktai baigdavosi. Šiuo atveju ruskelis sėdi silpnojoje pusėje bus įdomu žiūrėt ką sugebės ištraukt trumpas. Po praeito pašnekesio su putka trumpas aiškiai pasakė europa turi ruoštis karui arba eikit na... su savo nato ir gynyba. Europa padarė išvadas? Išvadino trumpą putkos pakaliku ir toliau vaidino fyfą lakuotais nagais. Nors ištiesų tai ką pasakė trumpas seniai turėjo būt padaryta ir tą dabar visi puikiai supranta.