Tai oficialu. Zelenskis sveikina. Skelbiama Ukrainos karo pabaiga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-07-21 08:22
Na va, Ukraina gali atsisveikinti su teritorijomis. Net Zelenskis sutinka, kad tos teritorijos turi virsti Rusijos dalimi. Reikia spausti NATO, kad priimtų Ukrianos likusią dalį į NATO. Jei nepriims į NATO, tai kare po derybų ir paliaubų pasirašymo, Rusija prisijungs dar vienas naujas teritorijas (nes Rusija nesilaiko, ko pasirašo niekada). Nes Vakarų pagalba labiau nepadės, nebent palaikytų sankcijas ir nudustų Rusijos ekonomika ant tiek, kad negalėtų kariauti, bet neaišku ar toks variantas galimas su Kinijos pagalba. Zelenskis daro Ukrainai meškos paslaugą, jei sutinka su Trumpo siūlymu. Tada gali nesitikėt didesnės pagalbos iš Demokratų po rinkimų, jei laimėtų demokratų kandidatas, nes Zelenskį tenkina derybos su Rusija.
kestutisz 2024-07-22 00:22
Nelabai matau ką galėjo pasakyt - ne, nesutinku - čia gi dar neaišku net kas bus tas prezidentas(-ė). Gal tik negerai kad čia papildomi balsai būtent Trumpui, koks jis kietas, kaip čia viską "sutvarkys". Bet realiai tai net nežinau - aš šiaip būčiau respublikonas, už atskirą individą ir jo "business", bet šiuo atveju reiktų (mum, ne patiem amerikiečiam - jiem kaip tik realiai geriau kai priešas yra, ir jis stiprus) kad kažkas europiečius atjaustų.
immortallt 2024-07-22 08:26
Jau įsivaizduoju, kas dėsis, jeigu nelaimės rinkimų trump'as!
Benediktas 2024-07-22 11:10
Kas dėsis? Sakė Trumpas turi 5000 advokatų, kurie teiks ieškinius dėl rinkimų rezultatų klasotojimų, nes Trumpas negali pralaimėt.