„Bandė įsiveržti į Lietuvą.“ Netikėtas smūgis iš Baltarusijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

EEE 2024-07-22 11:21
...tai Lukašenkos atsakas į automobilių su BL Nr. blokavimą...
Myslius 2024-07-22 14:01
Jie ne i Lietuva migruoja. Pagauna baltarusis pasienietis koki Sirijos pagebeli ir klausia "kur vyksti". Atsako "i Vokietija". Prakerpa Lietuvos siena ir paleidzia pas mus, o jie vyksta i Vokietija, ar dar kur. Vokietija 72% tokiu pabegeliu duoda leidimus gyventi ir dirbti. Dabar klausimas: ar juos apskritai verta gaudyt? Ar verta buvo tiek pinigu sukisti i sienos statyma su stebejimu kameromis kad juos stabdyti? Jie juk nemigruoja i Lietuva. EU politika yra juos priimti. Tas pats su Lenkija, buteliais koki pasienieti paskerdzia, nes matai is ju puses gaunasi kad, Vokietija mus priima, isileiskit.
Hmz 2024-07-22 14:27
Jei mes pradėsime juos leisti, jiems nebus nei galo nei krašto. Matei, kaip atrodė Vengrija, kai per ją šliaužė taborai "daktarų ir inžinierių"?
Myslius 2024-07-22 14:41
Tai ne musu reikalas ka jie ten sau leidzia o ka ne. Mes pilnai galim laikytis konservatyviu paziuru kaip lenkai
donatasv 2024-07-22 15:54
O kuom pasireiškia lenkų konservatyvumas? Aukšto spaudimo vandens šalnga, kad atmušt nuo sienos?
immortallt 2024-07-22 17:02
Tu manai per metus migruojantis koks milijonas migrantų ieškančių nemokamos duonos neatsilieptų Lietuvai nei tiesiogiai, nei netiesiogiai? Uždaryti, kai jau prasideda milijonas per metus srautas yra daug sunkiau, nei iš pat pradžių užkardyti.
Myslius 2024-07-24 03:08
https://asylumineurope.org/reports/coun ... tatistics/ https://asylumineurope.org/reports/coun ... tatistics/ Lenkija gavo 135 uzklausas is Siru Vokietija: 104561 Nieks i Lietuva ar Lenkija nevaro. Nafig reikejo statyt siena uz simtus milijonu euru, geriau jau koki maza atomini reaktoriu butu pastate. Pabegeliai zino kad jie Lenkijoje nepageidaujami. O konservatyvumas seniai zinomas is lenku politiku. Tokiu pasisakymu is ju buna kad maza nepasirodo, labai jau netolerantiski jie, ypac musulmonams, lietuvius tai isskestom rankom priima Kad ir visai neseniai, kai Ursula isrinko, inauguracija ir pan, o lenke taip apie Ursula: https://www.youtube.com/shorts/4AKCFQ4T7Yc Ar kad ir sitas senas bet viral: https://www.youtube.com/shorts/5CfogYjIjA0 Ju vidutinio politiko toletantiskumas migrantams toks pats kaip Grazulio. Europa zino ju tolerantiskuma, migrantai zinai, nieks pas juos ir neina. Immortal, Kokie dar milijonai migrantu per Lietuva? Ka cia vel skiedi, jei VISI Europos nelegalus migrantai eitu tik per Lietuva butu 200k per metus, o jie is visu kampu lenda i Europa. Ar verta ta siena statyt buvo? Mano manymu ne, buvo eilinis konservatoriu panikos priepolis kad "migrantai lenda", vajei tapsim musulmonu salimi, nesuprato kad ne pas mus eina? Juokiaties is Trumpo: I'll build the wall, the greatest wall, very good wall, strong wall, noone will pass O cia, Lietuviskas Trumpas Landzbergis pastate siena, Trumpas bent priezasti turejo, kad PAS JUOS EINA. Cirku cirkai Issardyt siena, parduot ant metalo lauzo ir paleist zmones kurie kameras stebi 24/7
immortallt 2024-07-24 15:00
Cirkas čia tik tu esi. JAV, ten kur rizika didžiausia, siena jau senai stovėjo. Siena buvo skirta ne tam, kad niekas nepatektų, o kad pasienio tarnyboms suteikti pakankamai laiko sureaguoti. Kaip ir siena Lietuvoje įrengta ne kad niekas negalėtų pereiti. Galima, ir gan nesunkiai, bet užtrunka. Būtent kad užtrunka, duoda tarnyboms laiko sureaguoti. Ar galvoji, kad per kamerą pamačius, bet kurioje ruožo dalyje per 2 minutes gali atsirasti, su tiek pajėgų, kiek reikia sulaikyti srautą? Kadangi tiek nesupranti, tai cirkas ir esi.
Myslius 2024-07-24 16:15
Pats tu cirkas, milijonini sraute tu, per diena i Palanga daugiau zmoniu nuvaziuoja nei tu migrantu nelegaliu Lietuvoje per metus. Vaidenasi tau gal jie? Kaip Putinui nacistai
immortallt 2024-07-24 16:16
Dabar, kai baigėsi migrantų krizė, nes buvo užkardyta ir nepavyko užsukti bangos, nelegalių imigrantų nebėra. Ar dabar neigi, kad tokių banga iš viso buvo?