Dar 15 kilometrų ir bus viskas. Ukraina ant katastrofos ribos  ()

Padėtis Ukrainos fronte kritinė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 20 d. Rusijos armija pasinaudojo sumaištimi, kurią sukėlė Ukrainos karių dislokavimas į vakarus nuo Avdijivkos griuvėsių, ir pradėjo puolimą.

Pralaužusi Ukrainos kariuomenės 115-osios mechanizuotosios brigados pozicijas, Rusijos kariuomenės 30-oji motorizuotoji brigada netrukus pasistūmėjo kelis kilometrus į vakarus ir įtvirtino naujas pozicijas.

Po trijų mėnesių pasikartojo tas pats scenarijus – toje pačioje fronto dalyje. Paskutinį sekmadienį rusų brigados pasistūmėjo beveik šešis kilometrus į vakarus nuo Očeretynės gyvenvietės.

Vieno kilometro pažanga per dieną gali atrodyti ne per daug didelė kliūtis, tačiau pagal Rusijos kariuomenės Ukrainoje nustatytus standartus tai praktiškai sprintas. Žinomas Ukrainos vyriausybės korespondentas Jurijus Butusovas padėtį aplink Očeretiynę pavadino „labai sudėtinga“, rašo B92.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos istorijoje! Technologijos.lt išbandytų ir rekomenduojamų „KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas + dovanos. Ribotas kiekis
2167 2

„Back to School Sale“

„KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

2) „KTC H32S17“ - 32 colių, QHD, 165Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „KTC H27S17“ - 27 colių, QHD, 165Hz, lenktas žaidimų monitorius

4) „KTC H24T09P“ - 24 colių, 1920x1080, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

Išsamiau

Atsižvelgiant į neįtikėtinai dideles žmonių ir šarvuotos technikos netektis, lengva išleisti iš akių ilgalaikius pranašumus, kuriuos Rusija turi Ukrainos atžvilgiu trečiaisiais karo metais. Tiksliau, Maskva ir toliau turi daugiau žmonių ir technikos nei Ukraina.

 

Tai padeda Rusijai toleruoti kur kas didesnius nuostolius, nei galėtų toleruoti Ukraina. Net ir prarasdami daugiau nei milijardą žmonių per dieną, rusai nusiteikę pulti. Kiekvienas puolimas yra galimybė žengti į priekį.

Blogiausias scenarijus ukrainiečiams yra katastrofiškas. Jei rusų pastangoms pavyks pasistūmėti dar 15 km į vakarus, jie pasieks Mirnogradą ir Pokrovską – dvi tvirtoves, kurios veikia kaip unikalus kelias į Dniepro regioną, iki šiol tvirtai kontroliuojamą Ukrainos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(72)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: