„Per visą gynybos liniją. Dieną ir naktį.“ Ukrainos karys skelbia, kas vyksta (Video)  ()

„Be jokios ypatingos taktikos.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Situacija prie Donecko srities Torecko išlieka labai sunki ir įtempta, nes jau daugiau nei mėnesį priešas ten vykdo šturmo operacijas, nors ir nesėkmingai. Apie tai „Kiev24“ pasakojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 95-osios atskirosios oro puolimo brigados būrio vadas Stanislavas Krasnovas.

Torecko kryptimi Ukrainos gynėjai ilgą laiką stebi išskirtinai dideles pėstininkų grupes, kurios nuolat bando veržtis į priekį per visą gynybos liniją. Be to, pastebėjo Stanislavas Krasnovas, okupantai žygiuoja dieną ir naktį, be jokio „grafiko“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Įspūdingi el. paspirtukai su 6000W, 80km/h, 60V 30Ah Samsug baterija, SUP irklentės, TWS ausinės, pūstuvai-siurbliai ir kt. (Video)
3648 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučiama SUP irklentė

2) „BlitzWolf BW-FYE15“ - TWS ausinės su trigubomis dinaminėmis tvarkyklėmis

3) „MECO ELEVERDE ME-CR1“ - akumuliatorinis pūstuvas-siurblys

4) „YUME HAWK PRO“ - el. paspirtukas su 6000W, 60V 30Ah Samsug baterija ir kt.

5) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

6) „DIDEEP“ - nardymui skirtas deguonies balionas

Išsamiau

„Jie tiesiog varomi į priekį, be jokios ypatingos taktikos“, – sakė kariškis.

Okupantai bando slėptis sugriautuose pastatuose, ypač rūsiuose, tačiau ten skraido Ukrainos FPV dronai ir masiškai naikina priešus, sakė būrio vadas. Taip pat atakuojantys dronai sunaikina nemažą kiekį technikos, kuri bando priartėti prie Ukrainos gynybos pajėgų pozicijų.

Tačiau, anot jo, rusų vis dar nemažėja. Rusai turi daug pėstininkų, jų visai negaili, traktuoja kaip „nereikalingus vartotojus“ ir negalvoja kaip nors evakuoti sužeistuosius, sakė Stanislavas Krasnovas.

 

Jei žmogus nėra sunkiai sužeistas, jis varomas į priekį tol, kol gali judėti. Jei karys sunkiai sužeistas, pažymėjo Ukrainos karys, dažniausiai jo net nebandoma evakuoti, jis tiesiog paliekamas.

„Rusijos ginkluotųjų pajėgų karinė vadovybė į puolimą įtraukia kalinius ir mobilizuotus iš okupuotų teritorijų, kurių jie visiškai nevertina“, – rusų požiūrį į „patrankų mėsą“ paaiškino Krasnovas.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo duomenimis, per pastarąją parą Torecko kryptimi priešas, remiamas aviacijos, surengė 19 išpuolių prie Severnės, Niujorko ir Torecko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: