Drebinantis Lietuvos pareiškimas. „Ji serga“  (2)

Lietuva reagavo į Rusijos opozicionierių raginimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-07 Drebinantis Lietuvos pareiškimas. „Ji serga“  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvos užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis aštriai reagavo į Rusijos opozicijos aktyvistų pareiškimus, raginančius atšaukti kai kurias sankcijas Rusijai.

Iškeisti Rusijos opozicijos veikėjai pradėjo aktyviai kalbėti apie sankcijų spaudimo „paprastiems rusams“ mažinimą, tačiau vietoj to siūlo susitelkti į apribojimus Rusijos valdžios institucijoms ir įsakymus duodantiems asmenims. Lietuvos užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis į tokius pareiškimus reagavo aštriai.

Gabrielius Landsbergis socialiniame tinkle X sureagavo į tai, kad „paprastiems rusams“ sankcijos neturėtų būti taikomos.

[EU+Kuponai] Nuostabūs dažų purkštuvai, LED šviestuvai, dviračių žibintuvėliai, „Xiaomi“ orų stotelės, 3in1 mikrofonai ir robotai siurbliai (Video)
3153 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-14/2024-10-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Elfeland“ - 18W LED šviestuvas

2) „Proscenic V10“ - robotas dulkių siurblys su grindų plovimu

3) „Astrolux BC2“ ir „Astrolux TL01“ žibintuvėliai dviračiams

4) „MUSTOOL“ - 1300W dažų purkštuvas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

5) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

6) „Xiaomi Mijia“ orų stotelė-laikrodis su APP

Išsamiau

„Girdžiu kalbas apie paprastų rusų nekaltumą, bet paskui matau, kaip paprasti rusai žudo paprastus ukrainiečius. Matau paprastas ruses motinas, atsisveikinančias su savo paprastais rusais sūnumis ir linkinčias jiems sėkmės darant paprastus rusų karo nusikaltimus“, – rašė V. Landsbergis.

Lietuvos užsienio reikalų ministras pridėjo dar keletą pavyzdžių, ypač kai rusai švenčia ukrainiečių žudymą, aprengia savo vaikus karinėmis uniformomis ir ant kartoninių tankų piešia Rusijos agresijos simbolį – Z raidę. Be to, rusai aktyviai reiškia savo palaikymą kurdami Z raidės formos kolonas miestų aikštėse.

 

„Paprastoji Rusija serga. Gydymas bus ilgas ir varginantis procesas, kuris prasidės tik tada, kai Rusija, ne tik Putinas, bus nugalėta. Nepatyrusi pralaimėjimo Ukrainoje, Rusija paprasčiausiai plėsis“, – pabrėžė V. Landsbergis.

Lietuvos ministras pridūrė, kad vadinamosios sankcijos „paprastiems rusams“ yra būtinos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(371)
(21)
(350)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: