Aliarmas visame pasaulyje. Didžiulis karas jau per 24 valandas?  (10)

JAV nežino tikslaus planuojamos Irano atakos laiko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-08 Aliarmas visame pasaulyje. Didžiulis karas jau per 24 valandas?  (10)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidentas Josephas Bidenas vakar sušaukė nacionalinio saugumo komandos posėdį, kad aptartų įvykius Artimuosiuose Rytuose, pranešė Baltieji rūmai.

J. Bidenas taip pat telefonu kalbėjosi su Jordanijos karaliumi Abdullah II, rašo „Reuters“. Jie aptarė pastangas siekiant sumažinti įtampą regione, įskaitant paliaubas ir įkaitų paleidimą.

Tuo pat metu JAV valstybės sekretorius Antony Blinkenas kolegoms iš G7 valstybių narių sakė, kad Vašingtonas mano, kad Irano puolimas prieš Izraelį gali prasidėti per artimiausias 24 valandas, pranešė JAV portalas „Axios“, remdamasis gerai informuotais šaltiniais.

[Vokietija] Mažiausia kaina šiais metais! Fantastiški 4in1 suvirinimo aparatai. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
3085 2

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

A. Blinkenas kalbėjosi su savo G7 kolegomis, JAV stengiantis sumažinti įtampą Artimųjų Rytų regione ir užkirsti kelią platesnio konflikto protrūkiui.

 

JAV manant, kad po Libano kovotojų grupuotės „Hezbollah“ ir palestiniečių kovotojų grupės „Hamas“ aukščiausių pareigūnų nužudymo praėjusią savaitę gresia Irano išpuolis prieš Izraelį, A. Blinkenas per telefoninį pokalbį G7 pareigūnams sakė, kad spaudimas Teheranui apriboti savo puolimą yra geriausias būdas išvengti regioninio karo.

A. Blinkenas pareiškė, kad JAV nežino tikslaus planuojamos Irano atakos laiko, tačiau mano, kad ji gali prasidėti šiandien.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(46)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (10)