Aliarmas visame pasaulyje. Didžiulis karas jau per 24 valandas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2024-08-06 22:47
Jei jav neremtu Izraelio tai tada koks jai ten skirtumas?
immortallt 2024-08-07 11:45
Visas regionas įtraukiamas į karą, potencialiai sutrinka pasaulio prekyba per Sueco kanalą, naftos ir dujų srautai. Tiesioginis poveikis pasaulio ekonomikai galimas didesnis nei Ukrainos atveju. Ukrainos užpuolimo atveju buvo didelis geopolitinis lūžis ir Europą reikšmingai paliektė.
Treisonas 2024-08-07 13:49
O gi toks, kad už benziną mokėsi dar daugiau, kartu už visą kitą : maistą, paslaugas ir t..t. Plius Izraelis yra demokratiją, Izraelis neiną į Europą žudyti baltųjų, turėti tokia valstybę bjauriausioje pasaulio vietoje yra paranku tiek JAV tiek Europai, dėl tų pačių babajų, kurie veržiasi užimti mūsų valstybes, todėl žydų rėmimas yra būtinas ne iš principo, o būtinybės suvokti, kad pasaulis nebėra tik valstybės, ar teritorijos, esame susijungę milžiniškomis linijomis, nutrauk vienos jų atšaką nutruks tiekimas, kaip įvyko su Ukrainą. Kaip sakė žmogus viršuje manęs. JAV išgyvens, o mes skęsime šūde ir pasaulinio karo grėsmė tik didės. Apskritai, kol nebus sunaikinti visoki "dvasiniai" pedikai ir putinai, su šiaurės korėjos kiaulėmis, tol pasaulis artės prie III pasaulinio karo, o jis kaip matosi nėra už kalnų, istoriją nesikartoją tik filosofų tauškaluose apie žmonių prigimties iškilimą. Pasaulio laukai niūri ateitis, ir viskas dėl vienos rūšies.
immortallt 2024-08-07 14:35
Na kad Izraelis yra demokratija, tai čia jau patys žydai pasiginčytų. Pasaulyje yra 2 milijardai musulmonų ir 2,4 milijardai krikščionių. Tai dabar nori pasakyti, kad visi musulmonai yra teroristai? Vienos rūšies, tai čia kurios? Putleris iš vis tiki į save, kaip ir Xi Jinping ar Kim Jong Un. Musulmonų pasaulyje iš vis net nėra vieno ar kelių lyderių. Jei pagal rasę eiti, tai margumynas dar didesnis. Ar čia visi kurie yra kitokie nei tu? Balta tai kas tau patinka, juoda, tai kas nepatinka, nesupranti, arba nesi? Pasaulis daug sudėtingesnis.
SPeed_FANat1c 2024-08-07 19:26
Visi musulmonai ner teroristai bet ju yra tokiu daug daugiau atrodo, pliys visokias kitokias nesamined daro, pvz siukslina, braunas nelegaliai per valstybes sienas
immortallt 2024-08-08 08:48
Na visai kaip lietuviai prieš kiek daugiau nei 20 metų - brovėsi pusiau legaliais ir nelegaliais būdais į vakarus bei šiukšlino. Nors šiukšles ir dabar dalis pila kur papuola, statybines, padangas ir pan., nors ir yra nemokamas arba pigus teisingai sutvarkyti. Jei ne depozitas už butelius, visi miškai ir upės jais ir toliau būtų nusėti. P.S. 24 valandos praėjo jau nuo straipsnio, net ne nuo grasinimo, ar kas įvyko?
pirmas 2024-08-08 16:39
ar jau?
SPeed_FANat1c 2024-08-08 19:58
Nu tai blogi buvo ir lietuviai. Ir dabar teber blogi. Padlos. O del 24 valandu, kai jau visi tikisi ,matyt tada keicia taktika teoristai. Nori netiketu budu uzpult.
kionig 2024-08-09 10:30
dalykas. Pvz. imkime didžiąją demokratiją JAV. Pas juos braunasi meksikiečiai ir kiek ten iš jų teroristų? Kiek iš jų sušaudė vaikus mokyklose? Teko matyti? Kažkoks pakvaišęs baltasis scientologijos vaikis iš kurio tyčiojosi sušaudė pusę mokyklos. Čia neterorizmas? Arba koks nors irgi įsiūtęs amerikonas irgi prisiskaitęs scientologijos ar bbž ko, po to automobiliu traiško taikius gyventojus paraduose. Reikia skirti ir ekonominius migrantus, kurie iš teisų siekia pasinaudoti tos valstybės gerove, kadangi joje yra tokios sąlygos. O kas nenori gyventi geriau ir nedirbant? Kitas dalykas, kad dažnu atveju dabar ypač populiari prekyba žmonėmis, kuriuos visaip apgauna ir pnš. po to, kurie nuskęsta prie Italijos krantų. Taip kad migracija yra visur, visi atvykėliai nebūtinai yra teroristai. Problema yra kompleksinė ir ta klyšė suformatuota kažkieno(pirštais nerodysim) propagandos labai įtaigios, kad visi musulmonai yra teroristai.
SPeed_FANat1c 2024-08-12 21:35
nezinau kiek kinu ir indu yra pasaulyje tiksliai. Nu bet o ka? Bent jau jie mum tiesioginies gresmes kol kas nekelia. Bet aisku tie kinai manau paremia rusija, tad per tai yra gresme.Bet ir patys remiam tuos kinus pirkdami is ju, tai turetume pradet nuo sito. Kiek yra meksikieciu teroristu? as isvis apie tokius negirdejes. Kur teroristas ten musulmonas arba rusas naujienose. O jei isileidzia teroristus ypac nelegaliai, nu tai irgi kvaili. Trumpas del to protingiau ir atrodo sitoj vietoj kad nori ju neisileist ir del to matyt turi tokia parama. O kad pakvaises vaikis, is kurio tyciojosi issaude kitus, nu tai gal ir teisingai padare. Nereik tyciotis. Aisku pats nenoreciau pakliut po jo kulka bet nu realiai skamba teisingai. Kodel turi tyciotis is kazko? Nesuvokia tie kurie tyciojas kaip zmogus jaucias. Tai va jiem parodo taip. Nu amerikonu buna kvailu, tai ten nezinau irgi ka su tokiais daryt. Bet kiti vistiek i amerika vaziuoja gyvent. Jo ir tas kur sove i trumpa, atrodo net neatskirsi kad jis galetu but zudikas, is tu pasakojimu. Nu ir durnelis, pati nusove. Nezinau ka cia daryt kad issprest ta problema. Nu bet didziasias teroristines katastrofas dare? Rugsejo 11, ir dar kiek lektuvu uzkgrobimu iki to as neisivaizduoju, kas padare? Kad visi teroristai, nu gal taip ir nera jo. Bet pvz drauge sako, kad ju mentalitetas yra zudyti , bent jau kai kalbejom apie gazos ruoza.