[ŽT] „Rusijoje tiesiog pasikeis prezidentas“  ()

„Nemanau, kad tai karo pabaiga“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Igoris Jakovenka paklausė rašytojo ir politikos apžvalgininko Vitalijaus Portnikovo, ar Ukrainos vadovybė gali nuspręsti pašalinti V. Putiną. Publicistas į šį klausimą atsakė taip: „Manau, kad kalbant apie tokių šalių, kaip Rusija, prezidentus, noras gali būti, bet jis dar turi būti įgyvendintas ir, vėlgi, reikia galvoti apie pasekmes, kai kalbama apie branduolinę valstybę“. 

Vitalijaus Portnikovo interviu su Igoriu Jakovenka galite peržiūrėti „YouTube“ kanale. 

[EU+Kuponai] Nuostabūs dažų purkštuvai, LED šviestuvai, dviračių žibintuvėliai, „Xiaomi“ orų stotelės, 3in1 mikrofonai ir robotai siurbliai (Video)
3154 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-14/2024-10-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Elfeland“ - 18W LED šviestuvas

2) „Proscenic V10“ - robotas dulkių siurblys su grindų plovimu

3) „Astrolux BC2“ ir „Astrolux TL01“ žibintuvėliai dviračiams

4) „MUSTOOL“ - 1300W dažų purkštuvas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

5) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

6) „Xiaomi Mijia“ orų stotelė-laikrodis su APP

Išsamiau

Politikos apžvalgininkas išsakė savo požiūrį į tai, kas mūsų laukia po Rusijos diktatoriaus mirties: „Nemanau, kad V. Putino mirtis ką nors pakeis Rusijos ir Ukrainos kare. Gali būti, kad Putino įpėdinis bus daug radikalesnis ir griežtesnis Ukrainos klausimu. Mes nežinome, koks bus rezultatas. Mes nežinome, koks bus rezultatas po Haniyeh mirties, nežinome, kaip elgsis kitas „Hamas“ vadovas, jei turės išteklių. Tačiau galbūt jis jau dabar turi mažiau išteklių". 

 

Po to Vitalijus Portnikovas sakė: „Rusijoje tiesiog pasikeis prezidentas, ir kitas prezidentas gali turėti aiškią programą, kad Rusijai reikia susigrąžinti sienas, kurios buvo 1991 m., o tuos sprendimus, kuriuos dabar Putinas bijo priimti dėl tam tikrų ginklų rūšių, priimti visiškai nesijaudindamas. Nemanau, kad Putino mirtis yra Rusijos ir Ukrainos karo pabaiga. Visiškai įmanoma, kad Putino mirtis priartins mus prie vartų į kitą pragarą. Taip gali būti ir šiuo atveju“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(22)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()