Soc. tinklai sprogo. „Naujas lygis.“ Ką daro „kadyroviečiai“ (Video)  ()

Rusijos valdžia slepia čečėnų „Achmat“ nesėkmę Kursko srityje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-07 Soc. tinklai sprogo. „Naujas lygis.“ Ką daro „kadyroviečiai“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai Kursko srityje ir toliau patiria nuostolių, o R. Kadyrovo specialiųjų pajėgų padalinys „Achmat“ pademonstravo bailumą. Rugpjūčio 6 d. čečėnų okupantai pabėgo po pirmųjų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgių Kursko srities Korenevsko rajonui: dėl tikslių Ukrainos gynėjų smūgių buvo sužeista daugiau nei 15 „achmatoviečių“.

Tai pranešė įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „VChK-OGPU“.

Kursko srities gyventojų pasipiktinimas didėja: miesto administracijų atstovams jie atvirai sako, kad jais nepasitiki ir kad jiems meluojama. Miestų tarybų ir kaimų tarybų darbuotojai skundams abejingi, nes organizuotai palieka kovos zoną, tuo pasirūpino aukštesnės institucijos. Vietos gyventojai turi palikti namus savo transportu.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5096 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

Ukrainos tankai Rusijoje. Kanalas teigia, kad Korenevsko rajono gyventojai skleidžia informaciją apie Ukrainos tankų pasirodymą gatvėse.

Soc. tinklo X vartotojas @PulseOfUkraine savo paskyroje skelbia video apie tai, ką veikia Kadyrovo vyrai.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos panaudojo paskutinius rezervus pasienyje su Kursko sritimi, juos sunaikinus Rusijos kariai pasieks „SVO“ finišą, įsitikinęs specialiųjų pajėgų „Achmat“ vadas Alaudinovas: „Mažai tikėtina, kad kas nors daugiau mus sustabdys!“ Tuo tarpu Kadyrovo vyrai:

 

 


„Tai naujas lygis, karas su bėgiais“, – komentare rašo soc. tinklo vartotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(5)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: