„Užimtas 38K-004 greitkelis. Beveik visiškai apsupti Rusijos kariškiai.“ Beprotiški pranešimai (Video)  (2)

Z-kanalai panikuoja.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-08 „Užimtas 38K-004 greitkelis. Beveik visiškai apsupti Rusijos kariškiai.“ Beprotiški pranešimai (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-kanalai pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos užėmė Nikolajevo-Darjino, Darino ir Sverdlikovo gyvenvietes Kursko srities Sudžansko rajone, praneša UNIAN.

„Sudėtinga padėtis išlieka“ Sudžansko rajone. Rylsko-Sudžos greitkelio kontrolės linija nėra tiksliai žinoma. Pasak rusų, Ukrainos ginkluotosios pajėgos esą galėjo išplėsti kontrolės zoną 38K-004 greitkeliu į pietryčius, judėdamos link vakarinio Sudžos priemiesčio – Gončarivkos. Nepatvirtintais duomenimis, kaime tęsiasi kovos.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

„Įtempta situacija tebėra Olešnios kaime - ten beveik visiškai apsupti Rusijos kariškiai dalyvauja įnirtinguose mūšiuose su daugybe priešų. Preliminariais duomenimis, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontroliuojamoje teritorijoje Kursko srityje iš viso yra iki 400 ukrainiečių formacijų narių“, – rašo kanalas.

Rusai taip pat tvirtina, kad Ukrainos vadovybė neva ir toliau perveda rezervus. Visuomenė taip pat teigė, kad didelė ukrainiečių junginių koncentracija buvo užfiksuota Junakivkoje, iš kurios jie per Basovką vyko į Sverdlikovo arba Gončarivkos link.

 

„Rybar“ kanalas teigia, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybė pasienyje sutelkė iki 2000 Ukrainos formacijų narių. Šią informaciją iš dalies patvirtina Operatyvinių ataskaitų kanalas.

„Draugai, tiesa, kad jie įvažiavo į Sverdlikovo miestą, aš turiu ten gyvenančių giminaičių ir klasės draugą“, – sako Kursko srities gyventojas.

 

Tuo tarpu Kursko viešuose puslapiuose ir kanaluose daugėja publikacijų, kuriose prašoma surasti ir padėti išvežti iš apgyvendintų vietovių giminaičius, kurie, pasak vietos gyventojų, liko be ryšio.

Pasak Sudžansko rajono Sverdlikovo gyventojų giminaitės, jos seneliai vis dar ten tebėra. Su jais nėra jokio ryšio, kaime nėra nei elektros, nei vandens, nei dujų. Anot jos, išvažiuoti pavyko ne visiems, o tie, kurie dar spėjo dingti iš užpulto kaimo, išvyko savo automobiliais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(224)
(7)
(217)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: