Sunaikintas Ka-52, suknežinti T-62. „Visi tyli, tai kažkas naujo“ (Foto)  ()

Geriau palaukti pabaigos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-07 Sunaikintas Ka-52, suknežinti T-62. „Visi tyli, tai kažkas naujo“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Operaciją Kursko srityje komentuoja žurnalistas ir tinklaraštininkas Maiklas Nakis. 

Aš tradiciškai tokiais atvejais laukiu kokios nors objektyvios informacijos, kuri leistų suprasti, kas patyrė didelių nuostolių, ar pavyko nukreipti priešo rezervus ir pan. 

Dabartinės operacijos Kursko srityje skirtumas nuo ankstesnės operacijos Belgorodo srityje – jokių komentarų iš Ukrainos pusės. Ukrainos kariuomenės, „Rusijos savanorių korpuso“ atstovai tyli. Tai kažkas naujo. 

Z kanalai mums pasakoja, koks absurdiškas buvo šis „Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas“ ir kad jis buvo atremtas be jokių nuostolių. Tačiau filmuota medžiaga byloja kai ką kita. Ir pamažu Z-blogeriai pradeda keisti savo retoriką, kai šie vaizdai yra paviešinami. 

[Vokietija] Mažiausia kaina šiais metais! Fantastiški 4in1 suvirinimo aparatai. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
3085 2

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Jau yra filmuotos medžiagos, kurioje matyti sunaikintas sraigtasparnis Ka-52, du vilkikai su suknežintais tankais T-62, ir du technikos vienetai, taip pat ne visai aišku, kur. Paimta į nelaisvę Rusijos kariškių (tikriausiai šauktinių) kolona. 

Apie ukrainiečių nuostolius kol kas turima tik filmuotos medžiagos apie sunaikintas ir paliktas transporto priemones. 

 

Norėčiau priminti, kad „Rusijos savanorių korpusas“ grindė puolimą į Belgorodo sritį tuo, sakydamas, kad ten buvo rengiama Charkivo srities ataka. Jie pranešė, kad savo veiksmais jį uždelsė. Ir iš tiesų, po kurio laiko prasidėjo Rusijos puolimas Charkivo srityje. 

Daug kas kalbėjo apie galimą puolimą Sumų srityje artimiausiu metu. Galbūt matome prevencinį smūgį, kurio tikslas, kaip ir tos operacijos, neleisti Rusijai atidaryti dar vieno fronto. 

 

Manau, kad galiausiai, kaip ir anksčiau, analitikai pasidalys į dvi stovyklas. Vieni sakys, kad tai beprasmė informacinė ataka, o kiti manys, kad ji atitraukia Rusijos pajėgas. Tradiciškai palauksiu visos situacijos pabaigos ir tada pabandysiu padaryti tam tikras išvadas. Kol kas mes stebime. 

Vienintelis dalykas, kurį galima pasakyti jau dabar, yra tai, kad Rusijos pusė tradiciškai meluoja kaip išprotėjusi.  Bet vargu ar jums tai naujiena.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(4)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: