[ŽT] NATO generolai šokiruoti. Ukraina padarė stebuklą  ()

Ukrainos įsiveržimas į Kursko sritį turi dar neatskleistus tikslus, bet jau nustebino ne tik nepasiruošusius rusus, bet ir Vakarų pareigūnus ir analitikus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-08 [ŽT] NATO generolai šokiruoti. Ukraina padarė stebuklą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Defense Express“ ekspertas Ivanas Kiričevskis pabrėžė, kad Ukrainos kariai Kursko srityje pralaužė įtvirtintas rusų pozicijas ir tai padarė per mažiau nei 24 valandas.

„Matyt, vienas iš svarbių komponentų, kurį Ukrainos gynybos pajėgoms pavyko sukurti rengiant šią operatyvinę staigmeną, yra mažų šturmo grupių, remiamų šarvuočiais, veiksmų formatas. Šio fakto dar „nesuvirškinome“, tačiau per mažiau nei 24 valandas Ukrainos ginkluotosios pajėgos sugebėjo įveikti tiekimo liniją ir pasiekti pirmąją ir antrąją priešo gynybos linijas“, – pabrėžė Kiričevskis.

[EU+Kuponai] Portabilūs ekranai, baterijos el. dviračiams, stovai projektoriams, žibintuvėliai, nuostabūs siurbliai ir SUP irklentės
3016 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-10-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFR17B“ - pripučiama SUP irklentė

2) „HANIWINNER HA177-06“ - baterija el. dviračiams

3) „BlitzWolf BW-VF4“ - stovas vaizdo projektoriams

4) „Convoy C8+“ (SST40) žibintuvėlis

5) „Proscenic F10 Pro“ - grindis plaunantis belaidis siurblys

6) „BlitzWolf PCM3-AIR“ - portabilus 14 colių 1080P ekranas

Išsamiau

Ekspertas mano, kad net ir NATO generolams įdomu sužinoti, kaip ukrainiečiai sukūrė tokią staigią ir efektyvią operaciją. JAV pareiškė, kad nieko nežino apie Ukrainos tikslus Kurske. Rusai teigia, kad matė Sumų regione besiburiančias ukrainiečių pajėgas, bet jei tikrai matė, kodėl jų gynybos linijos buvo nepasiruošusios ir rusų kariai tiesiog pasidavė arba pabėgo?

 

Įdomu ir tai, kad Ukraina oficialiai operacijų Kursko regione nekomentuoja. Tačiau kariuomenės vadovybės tyla yra pateisinama: „Bet kokioje tokio pobūdžio operacijoje priešas turi būti įstumtas į kognityvinio disonanso būseną, kad nežinotų, kaip reaguoti į situaciją“, – sakė Kiričevskis.

(110)
(1)
(109)

Komentarai ()

Susijusios žymos: