Netikėtas Putino žingsnis. Šaukiamas skubus Saugumo Tarybos posėdis  ()

Iš pradžių buvo šokas, o paskui tikras pasibaisėjimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-08 Netikėtas Putino žingsnis. Šaukiamas skubus Saugumo Tarybos posėdis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar Rusijos viršūnes apėmė blyški baimė. Per kautynes ​​Ukrainos kariams įžengus į Rusijos teritoriją, Vladimiras Putinas įsiuto ir ieško atsakingų asmenų. Jis sušaukė svarbiausių vykdytojų susirinkimą. Ar galvos kris?

Tikrą Rusijos vadovo įniršį sukėlė tai, kad Ukraina 2024 metų rugpjūčio 6-osios, antradienio, rytą užpuolė Kursko sritį. Remiantis RF pranešimais, į jos teritoriją pateko 300 karių, 11 tankų ir per 20 šarvuočių, o Kremlius panaudojo oro pajėgas, kad atremtų šią ataką. Ukrainiečiai turėjo įsitvirtinti pasienio zonoje. Kyjivas šiuo klausimu tyli. Jei ukrainiečiai iš tikrųjų įsiveržė į Rusijos žemę, tikriausiai nėra smarkesnio antausio, kurį jie jam galėjo duoti.

[Vokietija] Mažiausia kaina šiais metais! Fantastiški 4in1 suvirinimo aparatai. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
3085 2

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

V. Putinas Vyriausybės posėdį sušaukė trečiadienį, 2024 m. rugpjūčio 7 d., 12 val. Jis per susitikimą su vyriausybės nariais padarė pareiškimą dėl situacijos Kursko srityje, kuris buvo paskelbtas socialiniuose tinkluose, rašo NV.

„Kaip žinia, Kyjivo režimas ėmėsi dar vienos plataus masto provokacijos: masiškai apšaudo civilius pastatus, gyvenamuosius pastatus ir greitosios pagalbos automobilius įvairiais ginklais, tarp jų ir raketomis‘, – paskelbė V. Putinas, pateikdamas ukrainiečių veiksmus kaip pavienį brutalų aktą, visiškai atitrūkusį nuo Rusijos invazijos į Ukrainą konteksto.

 

„Iš karto po mūsų susirinkimo susitiksiu su teisėsaugos institucijų, Gynybos ministerijos, Generalinio štabo, FSB vadovais, turiu omenyje Federalinės saugumo tarnybos pasienio zoną. O iš kolegų išgirsiu dar vieną pranešimą apie tai, kas vyksta Kursko srityje“, – pranešė jis. Rusijos vadovas taip pat paskelbė, kad šiuo klausimu spręs vyriausybė, o civilinės tarnybos teiks pagalbą regiono gyventojams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(1)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: