Ypač slapta operacija. Rusai išsilakstė (Video)  ()

Tai tik dalis Ukrainos plano.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ankstų antradienio, rugpjūčio 6 d., rytą Ukrainos specialiosios pajėgos įvykdė puolimą amfibijomis  rusų užimtoje teritorijoje prie Dniepro upės žiočių.

Kaip praneša „Kyiv Post“, aktyvių veiksmų padalinys „Artan“ ir Ukrainos žvalgybos tarnyba (GUR) surengė operaciją laikinai užimtoje Tendroje šiaurinėje Juodosios jūros dalyje.

Operacijos metu, anot GUR, ukrainiečiai sunaikino Rusijos pajėgas, jų įrangą ir įtvirtinimus. Operacijos filmuota medžiaga buvo paskelbta žvalgybos agentūros puslapyje socialiniuose tinkluose.

[EU+Kuponai] Nuostabūs dažų purkštuvai, LED šviestuvai, dviračių žibintuvėliai, „Xiaomi“ orų stotelės, 3in1 mikrofonai ir robotai siurbliai (Video)
3154 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-14/2024-10-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Elfeland“ - 18W LED šviestuvas

2) „Proscenic V10“ - robotas dulkių siurblys su grindų plovimu

3) „Astrolux BC2“ ir „Astrolux TL01“ žibintuvėliai dviračiams

4) „MUSTOOL“ - 1300W dažų purkštuvas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

5) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

6) „Xiaomi Mijia“ orų stotelė-laikrodis su APP

Išsamiau

 

Per mūšį Rusijos okupacinės pajėgos patyrė ir personalo nuostolių, tačiau tikslus skaičius tikslinamas, pranešė „Kyiv Post“.

 

„Įvykdę pavestą užduotį, įskaitant ir slaptąją dalį, karinės žvalgybos pareigūnai be nuostolių pasitraukė“, – teigiama GUR pranešime.

Pastebėta, kad tai ne pirma sėkminga aktyvi GUR specialiųjų pajėgų operacija okupuotoje Tendros dalyje – siauroje apie 65 km ilgio ir iki 1,8 km pločio smėlio pakrantėje, esančioje prie Dniepro upės žiočių, netoli Chersono, jis kur įteka į šiaurinę Juodosios jūros dalį.

„Tokie veiksmai yra tik dalis didelio masto Ukrainos saugumo ir gynybos pajėgų plano, kuris tęsiamas“, – pridūrė Vyriausioji žvalgybos valdyba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: