„Atliekame laboratorinį eksperimentą.“ Pirmą kartą. Ukraina skelbia, kas vyksta Kursko srityje  ()

Kas pasirašė milijoną sutarčių su RF ginkluotomis pajėgomis?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-08 „Atliekame laboratorinį eksperimentą.“ Pirmą kartą. Ukraina skelbia, kas vyksta Kursko srityje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mychailo Podoliakas pažymėjo, kad adekvačios rusų reakcijos stoka nuo V. Putino režimo išlaisvintose teritorijose liudija stiprų „paprastų rusų“ ryšį su savo valdžia.

Įvykiai Kursko ir Belgorodo regionuose parodo tikrąjį rusų požiūrį į karą su Ukraina ir Kremliaus diktatoriaus Vladimiro Putino režimą. Apie tai trečiadienį, rugpjūčio 7 d., „Telegram“ rašė prezidentūros vadovo patarėjas M. Podoliakas.

„Tikrasis (ne propagandinis) Rusijos žmonių „taikumas“ buvo ištirtas daug prasčiau nei, tarkime, Marso paviršius. Pagrindinė užsienio Rusijos opozicijos ir reliktinių Vakarų rusofilų teorija yra ta, kad „gilumoje žmonės nepalaiko V. Putino ir karo su Ukraina“.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad adekvačios rusų reakcijos į „kontrkarą“ stoka tik patvirtina nuomonę, kad Rusijos piliečiai turi „stiprų sąmoningą ryšį“ su savo valdžia. Be to, raginimai nepasitikėti apklausų rezultatais, rodančiais Rusijos pritarimą karui, yra klasikinė klaida, pažymėjo M. Podoliakas.

„Įvykiai Kursko ar Belgorodo srityje mums suteikia galimybę atlikti tam tikrą laboratorinį eksperimentą, kol krūmuose dega Rusijos Federacijos represinė mašina, išlaisvinti rusai gali išeiti su gėlėmis susitikti su antiputininiais tankais. Pagaliau laisvė! Lauksime tokių kadrų, nors tai jau akivaizdu... Perfrazuojant: Mes be galo keikiame V. Putiną ir, žinoma, ne be reikalo. Ir vis dėlto noriu paklausti: kas pasirašė milijoną sutarčių su RF ginkluotomis pajėgomis ir kas daro tūkstančius konkrečių nusikaltimų?“ – reziumavo prezidentūros vadovo patarėjas.

 

Tuo pačiu metu telemaratono metu M. Podoliakas pažymėjo, kad apie įvykius Kursko srityje gali kalbėti tik kariškiai ir tik prireikus.

 

Kaip pranešama, Rusijos gynybos ministerija, praėjus dienai po Rusijos žiniasklaidos paskelbto „sienos proveržio“, pripažino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atėjimą į Kursko sritį. Rusijos generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas sakė, kad Rusijos kariuomenė „sustabdė priešo veržimąsi“ gilyn į RF teritoriją. Tuo tarpu dėl Ukrainos kariškių perėjimo per sieną Kursko srityje paskelbta nepaprastoji padėtis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(1)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: