„Gynyba žlunga.“ Zelenskio pareigūnas skelbia svarbią žinią  ()

Gynyba kabo ant plauko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mūsų gynyba žlunga, teigia „Financial Times“ apklaustas Ukrainos pareigūnas, kalbėdamas apie dabartinę fronto padėtį Ukrainos rytuose. Pasak jo, Rusijos daliniai patiria sėkmę, kurią pirmiausia lemia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadų klaidos, rašo Interia.pl.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais monstrinės energijos stotys! Pamaitins ir elektromobilį, ir visus namus (Video)
4054 4

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„FOSSiBOT F3600 Pro“ energijos stotis + „FOSSiBOT FB3840“ papildomos baterijos + „FOSSiBOT SP420“ 420W saulės panelės

Išsamiau

Kalbėdamas su žurnalistais, prezidento Volodymyro Zelenskio aplinkai artimas aukšto rango pareigūnas pripažino, kad šiuo metu pagrindinis rusų tikslas kare yra užimti kuo daugiau teritorijos. Taip yra todėl, kad Maskva supranta, jog greičiausiai vasaros puolimas bus baigiamasis visaverčio konflikto etapas. Jis priduria, kad rusai Donecko srityje patiria „taktinių laimėjimų“ ir, jei padėtis nepasikeis, labai tikėtini tolesni puolamieji veiksmai.

Rusų puolimą komentavo ir Suomijos karinių tyrimų grupės „Black Bird Group“ ekspertai. Analitikai pripažino, kad dabar rusams pavyko užimti dvigubai didesnę teritoriją nei ta, kurią pernai per kontrpuolimą atgavo Ukrainos kariuomenė. Rusų daliniai išlaiko jiems būdingą didelį žengimo į priekį tempą ir kas savaitę pasiekia daugiau kaip 45 kvadratinių kilometrų plotą.

 

Per pastarąjį mėnesį rusams pavyko užimti keletą svarbiausių pozicijų ir lauko objektų, o ukrainiečių padėtis šiose teritorijose nuolat blogėja, pabrėžė jie.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(18)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: