[ŽT] „Pagaliau geros žinios.“ Ukraina triumfuoja. „Mes nieko nedarome veltui“  ()

„Tai vyksta ne kitoje planetoje“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-11 [ŽT] „Pagaliau geros žinios.“ Ukraina triumfuoja. „Mes nieko nedarome veltui“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas ir Ukrainos kariuomenės savanoris Kirilas Sazonovas savo „Telegram“ kanale pakomentavo neįtikėtinus įvykius Kursko srityje.

„Visi šie karo veiksmai vyksta ne atskirai nuo likusios fronto dalies planetoje, kuri vadinasi „Kursko sritis“. Tai Rusijos kariuomenės grupė „Šiaurė“, faktiškai Leningrado karinė apygarda. Kursko, Belgorodo ir Briansko sritys, t. y. mums tai yra kovos Kupjansko kryptimi ir Volčanske. O dabar „Šiaurės“ karinės apygardos vadovybė iš šių krypčių atitraukia dalinius ir meta į Kurską rezervus, kuriuos planavo panaudoti prieš mus Volčanske ir Kupjanske. Jų planai išmesti į šiukšlių dėžę, mes jiems viską sugadinome“, – rašo Sazonovas. 

[Vokietija] Fantastiškas kavos aparatas. Karšta/šalta kava, 5 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („HiBREW H3A“)
3074 4

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Nors oficialusis Kyjivas tyli, žiniasklaidos ir politinis Rusijos Federacijos „sienos defloracijos“ Kursko srityje poveikis yra didžiulis. Rusija dar kartą parodė visam pasauliui, savo ir mūsų sąjungininkams, savo silpnumą ir pažeidžiamumą. Jų sąjungininkus tai atbaidys, mūsų nedrąsūs sąjungininkai taps drąsesni. Be to, mūsų civiliai gyventojai jau seniai laukia gerų naujienų, o jų gyventojus demoralizuoja tokios žinios ir vaizdo įrašai su jau ir taip išsigandusiais rusų pabėgėliais. Mes dar nieko nepadarėme informacine prasme, o priešas jau patyrė nemažai nuostolių, todėl nenukabinkite nosies. Tikėkite savo vadovybe ir Ukrainos kariuomene. Mes nieko nedarome veltui“, – pabrėžė Kirilas Sazonovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(537)
(19)
(518)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: