„Jų miestai degs, o jų gyventojai kentės.“ Prasidėjo tai, ko „Kremlius bijojo labiausiai“  ()

Ukraina imasi veiksmų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-11 „Jų miestai degs, o jų gyventojai kentės.“ Prasidėjo tai, ko „Kremlius bijojo labiausiai“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Forbes“ žurnalistas Davidas Axe‘as smerkia įsiveržimą į Rusijos Kursko sritį kaip „beprasmį“, o Izraelio analitikas Yigalas Levinas tvirtina, kad tai labai svarbi Ukrainos gynybos strategijos taktika.

Nors Ukraina šios operacijos nepatvirtino, verta pažymėti, kad tokie veiksmai galėtų būti laikomi Ukrainos teise į savigyną, atsižvelgiant į jau daugiau nei dvejus metus besitęsiančią plataus masto Rusijos agresiją.

„Visa tai labai dramatiška – ir kartu gėdingas brangių karinių išteklių švaistymas“, – sakė ekspertas Davidas Axe‘as.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
2498

Rekordiškai žema kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Axe teigia, kad šis puolimas nukreipia svarbius išteklius nuo svarbesnių vietovių, pavyzdžiui, Niu Jorko gyvenvietės Donecko srityje, iš kurios, kaip pranešama, atsitraukia Ukrainos pajėgos, gynybos. Jis prognozuoja trumpalaikę Sudžos okupaciją ir mano, kad ši operacija bus tik išnaša karo istorijoje.

 

Šiai nuomonei prieštaraujantis Izraelio karo ekspertas Yigalas Levinas pritaria šiai strategijai, teigdamas, kad konflikto perkėlimas į priešo teritoriją yra patikima taktika.

„Tokia yra karo perkėlimo į priešo teritoriją logika – kad degtų ir būtų sunaikinta jų, o ne jūsų teritorija. Kad degtų jų miestai ir kentėtų jų gyventojai, o ne jūsų. To Kremlius bijojo labiausiai nuo pat pradžių“, – „Telegram“ rašė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(254)
(9)
(245)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: